Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid X AC Gadelhas
Original X Tactiek engode(S)+E
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
72.3 gemiddelde waardering 69.8
outstanding Schieten formidable
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
Çeviker rent richting de bal. Çeviker passt de bal met de wreef. Żądło is nu in balbezit. Żądło geeft de bal voor. Marazzi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Skok passt de bal met de wreef. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume geeft een lange en hoge pass. Kodzhabashev krijgt zijn hoofd ertegen. Ordiales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid X - AC Gadelhas 1:0

22e minuut.
Voyeux verovert de bal door een tackle van achteren. Voyeux probeert naar een medespeler te passen. Çeviker is nu in balbezit. Çeviker geeft een lange en hoge pass. Marazzi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Marazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Licea onderschept slim de pass. Licea geeft de bal voor. Kodzhabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodzhabashev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Frydenlund verovert de bal door een tackle van achteren. Frydenlund geeft een lange en hoge pass. Licea rent richting de bal. Marazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guillaume met een snelle inworp. Salanitro speelt de bal door. Guillaume geeft een lange en hoge pass. Tekiray springt en kopt de bal. Ordiales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çeviker zal de hoekschop nemen. Daar is Pedroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żądło is nu in balbezit. Żądło haalt uit met een fantastische trap. Gravgård verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Salanitro passt de bal met de wreef. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume passt de bal in één keer door. Kodzhabashev rent richting de bal. Kodzhabashev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid X 52%, AC Gadelhas 48%.
Real Madrid X - AC Gadelhas 1:0

58e minuut.
Babalade rent richting de bal. Dalmolin verovert de bal door een tackle van achteren. Dalmolin passt de bal in één keer door. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel. Gravgård kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vargas rent richting de bal. Vargas geeft een hoge lob. Voyeux geeft de bal voor. Marazzi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Salanitro geeft een lange en hoge pass. Daar is Skok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kodzhabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodzhabashev draait met de bal, schiet en ... Ordiales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid X - AC Gadelhas 2:0

64e minuut.
Dalmolin met een sublieme pass. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas begaat een overtreding. Vargas krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Babalade is nu in balbezit. Babalade geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çeviker met de inworp. Dalmolin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Salanitro rent richting de bal. Salanitro passt de bal met de wreef. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume geeft de bal voor. Tekiray maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Çatkıç speelt de bal door. Vlahuţă geeft de bal voor. Salanitro kopt de bal weg. Kodzhabashev is nu in balbezit. Kodzhabashev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frydenlund is nu in balbezit. Frydenlund geeft een hoge lob. Valenzuela kopt de bal weg. Salanitro geeft een hoge lob. Kodzhabashev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Salanitro rent richting de bal. Salanitro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guillaume de bal. Guillaume geeft een hoge lob. Tekiray springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Voyeux speelt de bal door. Dalmolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmolin geeft een hoge lob. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid X 61%, AC Gadelhas 39%.
Real Madrid X - AC Gadelhas 2:0