Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
. G.D.L. Luzense
experiencia 4M Tactiek 4x2x1MOFx1EEx2AV
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 65.1
formidable Schieten very good
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen brilliant


6e minuut.
Lasterowicz geeft een hoge lob. Calewaert kopt de bal weg. Lipko is nu in balbezit. Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski draait met de bal, schiet en ... Dymek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Minh Quốc geeft een hoge lob. Lontok heeft problemen om de bal te vangen. Stanton is nu in balbezit. Lontok is nu in balbezit. Lontok schiet op doel. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Castelo geeft de bal voor. De Palma kopt de bal weg. Lontok is nu in balbezit. Lontok schiet op doel. Santos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
. - G.D.L. Luzense 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: . 48%, G.D.L. Luzense 52%.
. - G.D.L. Luzense 1:0

46e minuut.
Sukatmaz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Calewaert met een sublieme pass. Falkowski is nu in balbezit. Mamet begaat een overtreding. Mamet krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Lasterowicz is nu in balbezit. Lasterowicz passt de bal in één keer door. El Habib rent richting de bal. El Habib geeft de bal voor. Simons krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dymek met een sublieme pass. El Habib kopt de bal weg. Daar is Minh Quốc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: . 52%, G.D.L. Luzense 48%.
. - G.D.L. Luzense 1:0