Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.D.R-Canas Berlengas Squad
Joma Tactiek Balas e Bolinhos
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
63.7 gemiddelde waardering 70.2
formidable Schieten formidable
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Álvarez Vílchez geeft een hoge lob. Bandurski rent richting de bal. Bandurski speelt de bal door. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany draait met de bal, schiet en ... Dongming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Jachacz probeert naar een medespeler te passen. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu passt de bal in één keer door. Trung Khải rent richting de bal. Trung Khải schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán geeft de bal voor. Trung Khải kopt de bal weg. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak schiet op doel. Pilja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Abdilah Bakir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babits geeft de bal voor. Martires rent richting de bal. Martires geeft een hoge lob. Wyczesany springt en kopt de bal. Dongming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Mazrreku kopt de bal weg. Babits met een sublieme pass. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany schiet op doel. Dongming probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - Berlengas Squad 0:1

42e minuut.
Vasilescu is nu in balbezit. Wyczesany begaat een overtreding. Vasilescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Millán met een snel genomen vrije trap. Daar is Mazrreku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Khải is nu in balbezit. Trung Khải draait met de bal, schiet en ... Pilja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.D.R-Canas - Berlengas Squad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.D.R-Canas 51%, Berlengas Squad 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G.D.R-Canas - Berlengas Squad 1:1

49e minuut.
Gomis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carreirinha komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu passt de bal in één keer door. Minulescu speelt de bal door. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Yehiel verovert de bal door een tackle van achteren. Martires bereikt de bal nog maar net als eerste. Martires probeert naar een medespeler te passen. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Nemésio geeft een hoge lob. Wyczesany rent richting de bal. Met opzet legt Jachacz zijn tegenspeler op de grond. Jachacz krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Minulescu kan de bal niet met de borst controleren. Minulescu speelt de bal door. Babits probeert de bal aan de voet te houden. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap. Pilja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Nemésio rent richting de bal. Nemésio geeft een hoge lob. Martires rent richting de bal. Martires heeft problemen om de bal te vangen. Martires draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu met een sublieme pass. Trung Khải rent richting de bal. Trung Khải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - Berlengas Squad 2:1

65e minuut.
Álvarez Vílchez met een sublieme pass. Martires geeft een hoge lob. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. Dongming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.D.R-Canas - Berlengas Squad 2:2

80e minuut.
Nemésio rent richting de bal. Nemésio passt de bal met de wreef. Bandurski is nu in balbezit. Bandurski geeft de bal voor. Wyczesany krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Martires bereikt de bal nog maar net als eerste. Martires geeft een lange en hoge pass. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany draait met de bal, schiet en ... Dongming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - Berlengas Squad 2:3

86e minuut.
Jachacz met een snelle inworp. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak probeert naar een medespeler te passen. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.D.R-Canas 52%, Berlengas Squad 48%.
G.D.R-Canas - Berlengas Squad 2:3