Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C Salgueiros BENFICA-LIVERPOOL
lfa 2 Tactiek E Pluribus Unu
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
60.3 gemiddelde waardering 71.3
excellent Schieten incredible
very good Passen incredible
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Kamallı geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tellier geeft een hoge lob. Korzeniewski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Olaru speelt de bal door. Daar is Juncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juncu passt de bal zonder na te denken. Klaiber rent richting de bal. Klaiber draait met de bal, schiet en ... Dumitrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tainha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Con bereikt de bal nog maar net als eerste. Con haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - BENFICA-LIVERPOOL 0:1

10e minuut.
Szatke passt de bal zonder na te denken. Olaru heeft problemen om de bal te vangen. Olaru geeft een hoge lob. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber haalt uit met een fantastische trap. Dumitrescu bokst de bal weg.

11e minuut.
Praça speelt de bal door. Klungelig pakt Golz de bal. Golz met een sublieme pass. Korzeniewski is nu in balbezit. Korzeniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bucălată kopt de bal weg. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Con de bal. Con schiet op doel. Dumitrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Con rent richting de bal. Con passt de bal met de wreef. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru geeft de bal voor. Klaiber maakt een snoekduik en kopt de bal. Dumitrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Olaru passt de bal met de wreef. Szatke probeert naar een medespeler te passen. Con is nu in balbezit. Con schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - BENFICA-LIVERPOOL 0:2

35e minuut.
Inworp. Olaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szatke met een sublieme pass. Juncu geeft de bal voor. Con springt en kopt de bal. Dumitrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Babo onderschept slim de pass. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru speelt de bal door. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber schiet op doel. Dumitrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Olaru verovert de bal door een tackle van achteren. Olaru passt de bal zonder na te denken. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu geeft een lange en hoge pass. Klaiber krijgt zijn hoofd ertegen. Dumitrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 67%, BENFICA-LIVERPOOL 33%.
S.C Salgueiros - BENFICA-LIVERPOOL 0:2

46e minuut.
Rassel komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Szatke speelt de bal door. Juncu speelt de bal door. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - BENFICA-LIVERPOOL 0:3

60e minuut.
Kamallı rent richting de bal. Tellier is nu in balbezit. Tellier geeft een lange en hoge pass. Rüstəmbəyli rent richting de bal. Rüstəmbəyli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Szatke is nu in balbezit. Szatke passt de bal in één keer door. Klaiber rent richting de bal. Klaiber draait met de bal, schiet en ... Dumitrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - BENFICA-LIVERPOOL 0:4

85e minuut.
Szatke probeert naar een medespeler te passen. Olaru rent richting de bal. Olaru geeft een hoge lob. Rassel springt en kopt de bal. Dumitrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tainha is nu in balbezit. Juncu onderschept slim de pass. Juncu geeft een hoge lob. Klaiber is nu in balbezit. Klaiber schiet op doel. Dumitrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 63%, BENFICA-LIVERPOOL 37%.
S.C Salgueiros - BENFICA-LIVERPOOL 0:4