Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:04
  • Competitiewedstrijd: Super Liga
  • Stadion: SCEB Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 35724
SCEB G. D. Relemé
Tactic 1.4 Tactiek T523Lc
54% Balbezit 46%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.5 gemiddelde waardering 62.8
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Matamouros verovert de bal door een tackle van achteren. Matamouros speelt de bal door. Alquemim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alquemim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gotko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotko geeft een hoge lob. Borgosz kopt de bal weg. Penetrante rent richting de bal. Penetrante haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Matamouros verovert de bal door een tackle van achteren. Matamouros speelt de bal door. Alquemim rent richting de bal. Alquemim geeft een hoge lob. Crispim maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Matamouros rent richting de bal. Matamouros passt de bal in één keer door. Pinceli rent richting de bal. Pinceli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - G. D. Relemé 0:1

38e minuut.
Sequeira geeft de bal voor. Alquemim kopt de bal weg. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli draait met de bal, schiet en ... Gewinner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - G. D. Relemé 0:2

45e minuut.
Sequeira verovert de bal door een tackle van achteren. Cagarra met een sublieme pass. Alquemim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alquemim geeft de bal voor. Pinceli krijgt zijn hoofd ertegen. Gewinner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCEB 64%, G. D. Relemé 36%.
SCEB - G. D. Relemé 0:2

46e minuut.
Youliang komt het veld opgelopen. Crispim met een sublieme pass. Klungelig pakt Pinceli de bal. Natti maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Natti moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Natti schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

54e minuut.
Cagarra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alquemim de bal. Alquemim geeft een lange en hoge pass. Pinceli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCEB 69%, G. D. Relemé 31%.
SCEB - G. D. Relemé 0:2