Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:04
  • Competitiewedstrijd: Super Liga
  • Stadion: PIKA STADIUM
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 13177
PIKA TEAM Raigoon FC
»(ô..ô)« Tactiek R-5212
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
67 gemiddelde waardering 62.5
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Okoński onderschept slim de pass. Okoński speelt de bal door. Michaels is nu in balbezit. Michaels geeft een hoge lob. Fiorinelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Prageira passt de bal met de wreef. Mato is nu in balbezit. Mato geeft de bal voor. Klungelig pakt Lezzo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIKA TEAM - Raigoon FC 0:1

24e minuut.
Hoof geeft een lange en hoge pass. Déspota probeert de bal met de borst te controleren. Sukhomlinov is nu in balbezit. Déspota onderschept slim de pass. Déspota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hoof met een sublieme pass. Preud`Homme met een sublieme pass. Pinedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorinelli onderschept slim de pass. Fiorinelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Prageira probeert naar een medespeler te passen. Mato is nu in balbezit. Hoof begaat een overtreding. Hoof krijgt een gele kaart. Mato raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Damat geeft een hoge lob. Michaels kopt de bal weg. Ingileifsson heeft problemen om de bal te vangen. Caille rent richting de bal. Caille haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Caille is nu in balbezit. Velo verovert de bal door een tackle van achteren. Velo geeft een lange en hoge pass. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo schiet op doel. Faliński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIKA TEAM 41%, Raigoon FC 59%.
PIKA TEAM - Raigoon FC 0:1

49e minuut.
Mato bereikt de bal nog maar net als eerste. Mato met een sublieme pass. Lezzo rent richting de bal. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. Faliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIKA TEAM - Raigoon FC 0:2

62e minuut.
Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli passt de bal in één keer door. Sukhomlinov rent richting de bal. Déspota onderschept slim de pass. Déspota haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Damat speelt de bal door. Daar is Michaels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michaels passt de bal met de wreef. Déspota rent richting de bal. Déspota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Velo probeert naar een medespeler te passen. Mato rent richting de bal. Michaels schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Michaels naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mato raakt geblesseerd tijdens het duel. Asilkurt met een snel genomen vrije trap. Faliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIKA TEAM 31%, Raigoon FC 69%.
PIKA TEAM - Raigoon FC 0:2