Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:01
  • Competitiewedstrijd: Super Liga
  • Stadion: Raigoon FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 25096
Raigoon FC G. D. Relemé
R-5212 Tactiek Corners
53% Balbezit 47%
16% Spel op eigen helft 84%
58 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 27.5
wonderbaarlijk Schieten zwak
formidabel Passen redelijk
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Uggeri geeft de bal voor. Nemeček rent richting de bal. Nemeček probeert naar een medespeler te passen. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 1:0

4e minuut.
Daar is Trindade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trindade probeert naar een medespeler te passen. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 2:0

5e minuut.
Briscioli geeft een lange en hoge pass. Daar is Queirós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velo probeert naar een medespeler te passen. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mato probeert naar een medespeler te passen. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu bokst de bal weg. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Velo zal de hoekschop nemen. Lezzo maakt een snoekduik en kopt de bal. Mărgăritescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 3:0

10e minuut.
Cabrito is nu in balbezit. Cabrito speelt de bal door. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 4:0

12e minuut.
Cabrito passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Velo de bal onder controle te krijgen. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 5:0

13e minuut.
Opasiński met een sublieme pass. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček met een sublieme pass. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 6:0

14e minuut.
Czapiga heeft problemen om de bal te vangen. Mato probeert naar een medespeler te passen. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 7:0

15e minuut.
Nemeček met de inworp. Velo met een sublieme pass. Lezzo rent richting de bal. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 8:0

17e minuut.
Ingileifsson met een sublieme pass. Velo rent richting de bal. Velo met een sublieme pass. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mato speelt de bal door. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo schiet op doel. Mărgăritescu bokst de bal weg.

20e minuut.
Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Velo neemt de hoekschop. Lezzo krijgt zijn hoofd ertegen. Mărgăritescu bokst de bal weg. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 9:0

21e minuut.
Trindade passt de bal zonder na te denken. Mato heeft problemen om de bal te vangen. Mato speelt de bal door. Lezzo heeft problemen om de bal te vangen. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lezzo rent richting de bal. Lezzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 10:0

23e minuut.
Velo met de inworp. Nemeček met een sublieme pass. Lezzo rent richting de bal. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 11:0

27e minuut.
Czapiga is nu in balbezit. Cabrito onderschept slim de pass. Cabrito passt de bal met de wreef. Lezzo rent richting de bal. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Cabrito speelt de bal door. Krasnodębski speelt de bal door. Lezzo heeft problemen om de bal te vangen. Lezzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 12:0

32e minuut.
Śniadecki passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Cabrito de bal onder controle te krijgen. Mato met een sublieme pass. Nemeček rent richting de bal. Nemeček draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček geeft een hoge lob. Mărgăritescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Velo probeert naar een medespeler te passen. Cabrito is nu in balbezit. Cabrito met een sublieme pass. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Cabrito met een sublieme pass. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade passt de bal met de wreef. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu bokst de bal weg.

38e minuut.
Mărgăritescu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velo met een snelle inworp. Nemeček kan de bal niet met de borst controleren. Nemeček geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mato met een snelle inworp. Cabrito speelt de bal door. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 13:0

41e minuut.
Velo speelt de bal door. Mato rent richting de bal. Mato passt de bal zonder na te denken. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Galiano de bal. Sotomayor met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Velo neemt de hoekschop. Lezzo krijgt zijn hoofd ertegen. Mărgăritescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 14:0

44e minuut.
Mato passt de bal zonder na te denken. Śniadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniadecki passt de bal met de wreef. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 19%, G. D. Relemé 81%.
Raigoon FC - G. D. Relemé 14:0

46e minuut.
Krasnodębski speelt de bal door. Trindade rent richting de bal. Trindade passt de bal in één keer door. Lezzo rent richting de bal. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mato rent richting de bal. Lezzo rent richting de bal. Lezzo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mato met een sublieme pass. Daar is Velo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 15:0

48e minuut.
Inworp. Mato met een snelle inworp. Cabrito speelt de bal door. Velo is nu in balbezit. Velo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nemeček rent richting de bal. Nemeček schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Klungelig pakt Cabrito de bal. Cabrito passt de bal zonder na te denken. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 16:0

53e minuut.
Mărgăritescu met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velo met de inworp. Cabrito geeft de bal voor. Lezzo springt en kopt de bal. Mărgăritescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lezzo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 17:0

54e minuut.
Nemeček rent richting de bal. Nemeček probeert naar een medespeler te passen. Lezzo rent richting de bal. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 18:0

60e minuut.
Galiano controleert de bal met de borst. Nemeček met een sublieme pass. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mato met een sublieme pass. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček passt de bal zonder na te denken. Lezzo rent richting de bal. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mărgăritescu probeert naar een medespeler te passen. Galiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček met een sublieme pass. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lezzo rent richting de bal. Lezzo schiet op doel. Mărgăritescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 19:0

67e minuut.
Ingileifsson heeft problemen om de bal te vangen. Śniadecki is nu in balbezit. Śniadecki probeert naar een medespeler te passen. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Briscioli is nu in balbezit. Briscioli geeft een lange en hoge pass. Velo kopt de bal weg. Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lezzo heeft problemen om de bal te vangen. Lezzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 20:0

70e minuut.
Nemeček passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Velo de bal. Velo passt de bal in één keer door. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo schiet op doel. Mărgăritescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lezzo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Velo met een sublieme pass. Opasiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lezzo de bal. Lezzo schiet op doel. Mărgăritescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 21:0

75e minuut.
Sotomayor speelt de bal door. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo passt de bal met de wreef. Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 22:0

78e minuut.
Mărgăritescu probeert naar een medespeler te passen. Risadinha kopt de bal weg. Inworp. Mato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabrito geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Velo rent richting de bal. Velo passt de bal zonder na te denken. Lezzo rent richting de bal. Lezzo schiet op doel. Mărgăritescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 23:0

80e minuut.
Cabrito is nu in balbezit. Cabrito passt de bal met de wreef. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 24:0

82e minuut.
Klungelig pakt Krasnodębski de bal. Cabrito probeert naar een medespeler te passen. Lezzo rent richting de bal. Lezzo schiet op doel. Mărgăritescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Velo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mato bereikt de bal nog maar net als eerste. Mato schiet op doel. Mărgăritescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Inworp. Mato met een snelle inworp. Cabrito probeert naar een medespeler te passen. Lezzo rent richting de bal. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nemeček rent richting de bal. Nemeček haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu bokst de bal weg. Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cabrito probeert naar een medespeler te passen. Opasiński rent richting de bal. Opasiński met een sublieme pass. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 25:0

89e minuut.
Mato is nu in balbezit. Mato passt de bal met de wreef. Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - G. D. Relemé 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 13%, G. D. Relemé 87%.
Raigoon FC - G. D. Relemé 26:0