Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Gadelhas .
engode(S)....... Tactiek experiencia 4M
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
72.5 gemiddelde waardering 66.5
uitmuntend Schieten uitstekend
wonderbaarlijk Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Voyeux kopt de bal weg. Dalmolin met een sublieme pass. Żądło rent richting de bal. Żądło haalt uit met een fantastische trap. Dymek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Çeviker met een snelle inworp. Voyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Voyeux geeft een lange en hoge pass. Żądło is nu in balbezit. Żądło schiet op doel. Dymek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Dalmolin geeft een hoge lob. Janićević kopt de bal weg. Dalmolin is nu in balbezit. Dalmolin geeft een lange en hoge pass. Żądło maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Skok bereikt de bal nog maar net als eerste. Skok geeft een hoge lob. Marazzi rent richting de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Dymek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Gadelhas - . 1:0

14e minuut.
Stanton rent richting de bal. Stanton passt de bal met de wreef. Castelo met een sublieme pass. Çeviker kan de bal niet met de borst controleren. Çeviker schiet op doel. Dymek bokst de bal weg.

25e minuut.
Vlahuţă speelt de bal door. Dalmolin rent richting de bal. Dalmolin geeft een hoge lob. Żądło is nu in balbezit. Żądło schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Rapazote maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lontok heeft problemen om de bal te vangen. Skok is nu in balbezit. Lontok rent richting de bal. Lontok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Dalmolin geeft de bal voor. Żądło rent richting de bal. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Dymek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Stanton speelt de bal door. Colombano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljković begaat een overtreding. Miljković krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Rolão geeft een lange en hoge pass. Lontok controleert de bal met de borst. Skok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skok krijgt een gele kaart. Lontok raakt geblesseerd tijdens het duel. Lontok zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ordiales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Gadelhas - . 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Gadelhas 34%, . 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Gadelhas - . 1:1

47e minuut.
Dalmolin passt de bal met de wreef. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker passt de bal met de wreef. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Çeviker geeft een lange en hoge pass. Żądło maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Janićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Gadelhas - . 2:1

57e minuut.
Voyeux passt de bal in één keer door. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker passt de bal met de wreef. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Dymek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Voyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Voyeux passt de bal met de wreef. Daar is Dalmolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalmolin geeft de bal voor. Żądło springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Dymek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Voyeux is nu in balbezit. Voyeux geeft de bal voor. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Castelo kopt de bal weg. Dalmolin geeft een lange en hoge pass. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Gadelhas - . 3:1

85e minuut.
Marazzi is nu in balbezit. Marazzi geeft een hoge lob. Rapazote heeft problemen om de bal te vangen. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Gadelhas 30%, . 70%.
AC Gadelhas - . 3:1