Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.D.R-Canas VENI....VEDI....VECI
Joma Tactiek E Pluribus Unu
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
52.4 gemiddelde waardering 71.2
zeer goed Schieten briljant
solide Passen uitmuntend
goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Miño passt de bal in één keer door. Olaru rent richting de bal. Olaru passt de bal in één keer door. Klaiber rent richting de bal. Klaiber schiet op doel. Dongming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Szatke passt de bal met de wreef. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Klaiber de bal. Klaiber schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Szatke passt de bal in één keer door. Klaiber is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olaru neemt de hoekschop. Klaiber krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Szpila probeert naar een medespeler te passen. Vasilescu probeert de bal aan de voet te houden. Szatke probeert naar een medespeler te passen. Con rent richting de bal. Con schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dongming met een sublieme pass. Szatke geeft een hoge lob. Klaiber kopt de bal weg. Con is nu in balbezit. Con draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - VENI....VEDI....VECI 0:1

21e minuut.
Szatke met een sublieme pass. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Millán. Millán krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Szatke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatke passt de bal zonder na te denken. Olaru is nu in balbezit. Olaru geeft een hoge lob. Con springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Szatke probeert naar een medespeler te passen. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber geeft een hoge lob. Con bereikt de bal nog maar net als eerste. Con schiet op doel. Dongming bokst de bal weg.

28e minuut.
Millán met een snelle inworp. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Juncu zijn tegenspeler op de grond. Juncu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Olaru is nu in balbezit. Andrade met een sublieme pass. Olaru speelt de bal door. Con rent richting de bal. Con haalt uit met een fantastische trap. Dongming bokst de bal weg.

34e minuut.
Rebimbas rent richting de bal. Kamallı is nu in balbezit. Kamallı geeft een lange en hoge pass. Klaiber is nu in balbezit. Klaiber schiet op doel. Dongming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Olaru geeft de bal voor. Santarim heeft problemen om de bal te vangen. Con rent richting de bal. Con haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - VENI....VEDI....VECI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.D.R-Canas 65%, VENI....VEDI....VECI 35%.
G.D.R-Canas - VENI....VEDI....VECI 0:2

46e minuut.
Rassel komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Vasilescu rent richting de bal. Szatke geeft een hoge lob. Rassel is nu in balbezit. Rassel schiet op doel. Dongming werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Kamallı onderschept slim de pass. Kamallı geeft een hoge lob. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru geeft de bal voor. Rassel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - VENI....VEDI....VECI 0:3

53e minuut.
Carreirinha geeft een lange en hoge pass. Szpila probeert de bal aan de voet te houden. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu schiet op doel. Tardivo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - VENI....VEDI....VECI 1:3

59e minuut.
Miño onderschept slim de pass. Miño probeert naar een medespeler te passen. Olaru rent richting de bal. Olaru geeft een hoge lob. Rassel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Szpila met een sublieme pass. Szatke speelt de bal door. Olaru rent richting de bal. Olaru geeft een hoge lob. Rassel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - VENI....VEDI....VECI 1:4

66e minuut.
Olaru rent richting de bal. Szatke is nu in balbezit. Szatke passt de bal in één keer door. Rassel rent richting de bal. Rassel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - VENI....VEDI....VECI 1:5

70e minuut.
Miño geeft een hoge lob. Klaiber is nu in balbezit. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel draait met de bal, schiet en ... Dongming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - VENI....VEDI....VECI 1:6

72e minuut.
Olaru passt de bal zonder na te denken. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber schiet op doel. Dongming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Miño speelt de bal door. Szatke is nu in balbezit. Szatke passt de bal met de wreef. Klaiber rent richting de bal. Klaiber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Szpila is nu in balbezit. Vasilescu begaat een overtreding. Szpila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szpila zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klaiber rent richting de bal. Klaiber draait met de bal, schiet en ... Dongming maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Rassel kopt de bal weg. Klaiber rent richting de bal. Santarim rent richting de bal. Klaiber verovert de bal door een tackle van achteren. Klaiber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - VENI....VEDI....VECI 1:7

89e minuut.
Szatke is nu in balbezit. Szatke passt de bal in één keer door. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru geeft een lange en hoge pass. Rassel springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.D.R-Canas 68%, VENI....VEDI....VECI 32%.
G.D.R-Canas - VENI....VEDI....VECI 1:7