Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:05
  • Competitiewedstrijd: Super Liga
  • Stadion: Victória
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 60000
G. D. Relemé PIKA TEAM
T523L Tactiek »(ô..ô)«
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
63.3 gemiddelde waardering 67
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


2e minuut.
Damat is nu in balbezit. Damat geeft de bal voor. Cagarra rent richting de bal. Fiorinelli onderschept slim de pass. Fiorinelli schiet op doel. Odinolfi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Slavíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Caille onderschept slim de pass. Caille haalt uit met een fantastische trap. Odinolfi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Crispim is nu in balbezit. Crispim passt de bal zonder na te denken. Pinceli rent richting de bal. Pinceli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G. D. Relemé - PIKA TEAM 1:0

15e minuut.
Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Açores Silva onderschept slim de pass. Açores Silva geeft een lange en hoge pass. Crispim rent richting de bal. Crispim schiet op doel. Faliński bokst de bal weg.

21e minuut.
Crispim rent richting de bal. Tybora geeft een hoge lob. Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorinelli draait met de bal, schiet en ... Odinolfi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G. D. Relemé - PIKA TEAM 1:1

36e minuut.
Hoof met een sublieme pass. Sequeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Déspota zijn tegenspeler op de grond. Déspota krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Matamouros rent richting de bal. Matamouros geeft een hoge lob. Crispim kopt de bal weg. Pinceli rent richting de bal. Pinceli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G. D. Relemé 49%, PIKA TEAM 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G. D. Relemé - PIKA TEAM 1:1

70e minuut.
Açores Silva kopt de bal weg. Matamouros is nu in balbezit. Damat begaat een overtreding. Damat krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Crispim is nu in balbezit. Pinceli rent richting de bal. Biavaschi maakt een afschuwelijke overtreding. Biavaschi krijgt een gele kaart. Pinceli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pinceli wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hoof met een sublieme pass. Michaels is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matamouros. Matamouros krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Fizedean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damat rent richting de bal. Damat geeft een hoge lob. Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorinelli haalt uit met een fantastische trap. Odinolfi bokst de bal weg.

80e minuut.
Cagarra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fizedean met de inworp. Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli draait met de bal, schiet en ... Odinolfi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caille bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
G. D. Relemé - PIKA TEAM 1:2

87e minuut.
Klungelig pakt Hoof de bal. Hoof geeft een lange en hoge pass. Açores Silva is nu in balbezit. Caille onderschept slim de pass. Caille schiet op doel. Odinolfi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Fiorinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G. D. Relemé - PIKA TEAM 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G. D. Relemé 36%, PIKA TEAM 64%.
G. D. Relemé - PIKA TEAM 1:3