Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Berlengas Squad AC Gadelhas
5-2-2-1 Tactiek eng(s-d)berl
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
71.8 gemiddelde waardering 70.9
uitstekend Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Álvarez Vílchez. Marazzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Voyeux met een snel genomen vrije trap. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Pilja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berlengas Squad - AC Gadelhas 0:1

9e minuut.
Skok met een sublieme pass. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazrreku schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mazrreku krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Frydenlund geeft een lange en hoge pass. Çeviker is nu in balbezit. Çeviker speelt de bal door. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Dalmolin speelt de bal door. Voyeux met een sublieme pass. Żądło is nu in balbezit. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Berlengas Squad - AC Gadelhas 0:2

38e minuut.
Babits rent richting de bal. Babits passt de bal met de wreef. Bandurski met een sublieme pass. Martires rent richting de bal. Martires schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Babits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babits passt de bal zonder na te denken. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Berlengas Squad - AC Gadelhas 1:2

40e minuut.
Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker passt de bal in één keer door. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Abdilah Bakir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Vílchez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marazzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Álvarez Vílchez heeft problemen om de bal te vangen. Marazzi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Berlengas Squad - AC Gadelhas 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berlengas Squad 49%, AC Gadelhas 51%.
Berlengas Squad - AC Gadelhas 1:3

74e minuut.
Abdilah Bakir passt de bal zonder na te denken. Martires rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vlahuţă. Martires is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martires wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Skok geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bandurski met een snelle inworp. Babits probeert de bal met de borst te controleren. Babits geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dalmolin geeft de bal voor. Marazzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Żądło de bal. Żądło draait met de bal, schiet en ... Pilja maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Berlengas Squad - AC Gadelhas 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berlengas Squad 45%, AC Gadelhas 55%.
Berlengas Squad - AC Gadelhas 1:4