Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.D.R-Canas Real Madrid X
Joma Tactiek Original X
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
62.4 gemiddelde waardering 70.4
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Salanitro is nu in balbezit. Kryszak onderschept slim de pass. Kryszak probeert naar een medespeler te passen. Trung Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Khải draait met de bal, schiet en ... Gravgård probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Vargas met een snelle inworp. Salanitro rent richting de bal. Salanitro passt de bal in één keer door. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Uztunç rent richting de bal. Uztunç geeft een lange en hoge pass. Daar is Jachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiray rent richting de bal. Tekiray schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Dongming met een harde bal richting middenveld. Kryszak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salanitro. Salanitro krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Daar is Guillaume, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yehiel rent richting de bal. Guillaume onderschept slim de pass. Guillaume geeft een lange en hoge pass. Uztunç krijgt zijn hoofd ertegen. Dongming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Vargas onderschept slim de pass. Vargas geeft een hoge lob. Uztunç rent richting de bal. Tekiray rent richting de bal. Tekiray haalt uit met een fantastische trap. Dongming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Yehiel verovert de bal door een tackle van achteren. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume speelt de bal door. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Licea rent richting de bal. Kryszak verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszak met een sublieme pass. Trung Khải is nu in balbezit. Trung Khải haalt uit met een fantastische trap. Gravgård bokst de bal weg. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu schiet op doel. Gravgård maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - Real Madrid X 1:0

40e minuut.
Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salanitro met een snelle inworp. Guillaume geeft een lange en hoge pass. Tekiray springt en kopt de bal. Dongming bokst de bal weg.

43e minuut.
Valenzuela speelt de bal door. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume geeft de bal voor. Tekiray springt en kopt de bal. Dongming probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.D.R-Canas - Real Madrid X 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.D.R-Canas 56%, Real Madrid X 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G.D.R-Canas - Real Madrid X 1:1

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Guillaume stond buitenspel. Gammelholm komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Yehiel onderschept slim de pass. Guillaume rent richting de bal. Guillaume probeert naar een medespeler te passen. Tekiray rent richting de bal. Tekiray haalt uit met een fantastische trap. Dongming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Guillaume met een sublieme pass. Daar is Salanitro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salanitro geeft een hoge lob. Uztunç rent richting de bal. Uztunç draait met de bal, schiet en ... Dongming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ougas speelt de bal door. Licea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trung Khải. Trung Khải krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Trung Khải kopt de bal weg. Çatkıç heeft problemen om de bal te vangen. Vasilescu begaat een overtreding. Vasilescu krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Dongming speelt de bal door. Salanitro bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Khải tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trung Khải krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Salanitro moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Salanitro kan niet meer verder spelen. Varginha komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Varginha kopt de bal weg. Uztunç rent richting de bal. Yehiel begaat een overtreding. Yehiel krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Guillaume geeft een hoge lob. Tekiray rent richting de bal. Andrade tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tekiray is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tekiray wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dongming trapt de bal weg van het doel. Varginha kopt de bal weg. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.D.R-Canas 55%, Real Madrid X 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G.D.R-Canas - Real Madrid X 1:1