Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:00
  • Competitiewedstrijd: Super Liga
  • Stadion: Estádio da Luz
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 25512
G.D.L. Luzense G. D. Relemé
4x2x1MOFXEDX2AV Tactiek Corners
55% Balbezit 45%
11% Spel op eigen helft 89%
83 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 28
uitmuntend Schieten zwak
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Simons met een sublieme pass. Abella Pérez rent richting de bal. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons schiet op doel. Mărgăritescu bokst de bal weg. Klungelig pakt Abella Pérez de bal. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 1:0

1e minuut.
Galiano speelt de bal door. Lasterowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Queirós. Queirós krijgt een gele kaart. Lasterowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Habib zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Simons de bal. Simons schiet op doel. Mărgăritescu bokst de bal weg. Simons is nu in balbezit. Simons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 2:0

4e minuut.
Ława geeft een hoge lob. Abella Pérez is nu in balbezit. Abella Pérez passt de bal zonder na te denken. Simons is nu in balbezit. Simons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 3:0

6e minuut.
Klungelig pakt Lasterowicz de bal. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib passt de bal zonder na te denken. Abella Pérez rent richting de bal. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Briscioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lasterowicz met een sublieme pass. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 4:0

8e minuut.
Borrero passt de bal zonder na te denken. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert probeert naar een medespeler te passen. Simons is nu in balbezit. Simons haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Mărgăritescu speelt de bal door. Inworp. Calewaert met een snelle inworp. Simons is nu in balbezit. Simons schiet op doel. Mărgăritescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Simons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lasterowicz probeert naar een medespeler te passen. Abella Pérez rent richting de bal. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 5:0

11e minuut.
Mărgăritescu probeert naar een medespeler te passen. Risadinha kopt de bal weg. Czapiga met een sublieme pass. Abella Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Simons is nu in balbezit. Simons draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 6:0

14e minuut.
Daar is Lasterowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasterowicz met een sublieme pass. Simons is nu in balbezit. Simons draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 7:0

15e minuut.
Abella Pérez passt de bal met de wreef. Simons is nu in balbezit. Simons passt de bal met de wreef. Abella Pérez is nu in balbezit. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Simons rent richting de bal. Simons schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simons is nu in balbezit. Simons haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mărgăritescu bokst de bal weg. Abella Pérez kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 8:0

17e minuut.
Daar is Lasterowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasterowicz passt de bal zonder na te denken. Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 9:0

21e minuut.
McDonald probeert naar een medespeler te passen. Lasterowicz is nu in balbezit. Lasterowicz speelt de bal door. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 10:0

22e minuut.
Czapiga passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calewaert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Simons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simons schiet op doel. Mărgăritescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calewaert met de inworp. Simons is nu in balbezit. Simons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 11:0

24e minuut.
Calewaert rent richting de bal. Daar is Calewaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calewaert probeert naar een medespeler te passen. Abella Pérez rent richting de bal. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu bokst de bal weg. Simons rent richting de bal. Simons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 12:0

26e minuut.
Simons geeft een hoge lob. Mărgăritescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uggeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abella Pérez rent richting de bal. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simons rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 13:0

27e minuut.
Queirós probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sotomayor de bal. Sotomayor speelt de bal door. Abella Pérez is nu in balbezit. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Risadinha kopt de bal weg. Calewaert met een sublieme pass. Abella Pérez is nu in balbezit. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Borrero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Simons de bal. Simons draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Abella Pérez de bal. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 14:0

32e minuut.
Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons met een sublieme pass. Abella Pérez rent richting de bal. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Simons probeert naar een medespeler te passen. El Habib met een sublieme pass. Abella Pérez rent richting de bal. Abella Pérez schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
El Habib passt de bal in één keer door. Abella Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Abella Pérez speelt de bal door. Simons heeft problemen om de bal te vangen. Simons schiet op doel. Mărgăritescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abella Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 15:0

35e minuut.
Czapiga met een sublieme pass. Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Simons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 16:0

37e minuut.
Mărgăritescu speelt de bal door. Inworp. Calewaert met een snelle inworp. Simons rent richting de bal. Simons draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calewaert neemt de hoekschop. Abella Pérez springt en kopt de bal. Mărgăritescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 17:0

39e minuut.
Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons passt de bal in één keer door. Abella Pérez is nu in balbezit. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 18:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calewaert met een snelle inworp. Daar is Simons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 19:0

41e minuut.
Galiano met een sublieme pass. Czapiga heeft problemen om de bal te vangen. Simons is nu in balbezit. Simons draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Simons onderschept slim de pass. Simons met een sublieme pass. Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 20:0

45e minuut.
Borrero passt de bal in één keer door. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert probeert naar een medespeler te passen. Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez schiet op doel. Mărgăritescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Simons rent richting de bal. Simons met een sublieme pass. Abella Pérez is nu in balbezit. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.D.L. Luzense 11%, G. D. Relemé 89%.
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 21:0

46e minuut.
Lasterowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Calewaert de bal. Calewaert passt de bal in één keer door. Simons heeft problemen om de bal te vangen. Simons haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Risadinha is nu in balbezit. Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Simons speelt de bal door. Abella Pérez is nu in balbezit. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calewaert met de inworp. Simons is nu in balbezit. Simons draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 22:0

49e minuut.
Galiano probeert naar een medespeler te passen. Czapiga is nu in balbezit. Czapiga passt de bal zonder na te denken. Simons is nu in balbezit. Simons draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calewaert met de inworp. Simons is nu in balbezit. Simons geeft een hoge lob. Mărgăritescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 23:0

51e minuut.
Calewaert verovert de bal door een tackle van achteren. Calewaert met een sublieme pass. Daar is Abella Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 24:0

52e minuut.
Czapiga speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Simons de bal onder controle te krijgen. Abella Pérez rent richting de bal. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 25:0

53e minuut.
Daar is Stebuliauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borrero rent richting de bal. Borrero passt de bal met de wreef. Simons rent richting de bal. Simons haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Calewaert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simons rent richting de bal. Simons geeft een lange en hoge pass. Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez schiet op doel. Mărgăritescu bokst de bal weg. Lasterowicz speelt de bal door. Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lasterowicz is nu in balbezit. Lasterowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Mărgăritescu speelt de bal door. Inworp. Calewaert met de inworp. Simons controleert de bal met de borst. Simons draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abella Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 26:0

58e minuut.
Risadinha met een sublieme pass. Inworp. Calewaert met de inworp. Klungelig pakt Simons de bal. Simons schiet op doel. Mărgăritescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Simons speelt de bal door. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib passt de bal zonder na te denken. Abella Pérez is nu in balbezit. Abella Pérez schiet op doel. Mărgăritescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Queirós is nu in balbezit. Queirós speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lasterowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abella Pérez springt en kopt de bal. Mărgăritescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simons is nu in balbezit. Simons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 27:0

63e minuut.
Lasterowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Abella Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abella Pérez speelt de bal door. Simons rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calewaert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 28:0

64e minuut.
Galiano probeert naar een medespeler te passen. Ława is nu in balbezit. Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Simons draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Briscioli trapt de bal weg. Daar is Risadinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risadinha speelt de bal door. Klungelig pakt Abella Pérez de bal. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 29:0

66e minuut.
Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert verovert de bal door een tackle van achteren. Calewaert met een sublieme pass. Abella Pérez is nu in balbezit. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De Palma passt de bal in één keer door. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert passt de bal zonder na te denken. Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 30:0

72e minuut.
Lasterowicz met een sublieme pass. Simons rent richting de bal. Abella Pérez is nu in balbezit. Simons rent richting de bal. Simons haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez passt de bal in één keer door. Simons rent richting de bal. Simons draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Klungelig pakt El Habib de bal. El Habib probeert naar een medespeler te passen. Abella Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abella Pérez is nu in balbezit. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 31:0

77e minuut.
McDonald speelt de bal door. Simons rent richting de bal. Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 32:0

78e minuut.
Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Simons met een sublieme pass. Daar is Abella Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 33:0

79e minuut.
Klungelig pakt Czapiga de bal. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 34:0

80e minuut.
Simons rent richting de bal. Simons met een sublieme pass. Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez schiet op doel. Mărgăritescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 35:0

84e minuut.
Simons is nu in balbezit. Abella Pérez rent richting de bal. Simons probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abella Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abella Pérez schiet op doel. Mărgăritescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Borrero is nu in balbezit. Simons rent richting de bal. Simons probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abella Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 36:0

86e minuut.
Galiano probeert naar een medespeler te passen. Czapiga is nu in balbezit. Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Simons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 37:0

88e minuut.
Ława passt de bal in één keer door. Lasterowicz rent richting de bal. Lasterowicz passt de bal in één keer door. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Abella Pérez de bal. Abella Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 38:0

90e minuut.
El Habib met een sublieme pass. Stebuliauskas is nu in balbezit. Stebuliauskas probeert naar een medespeler te passen. Abella Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Abella Pérez schiet op doel. Mărgăritescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simons rent richting de bal. Simons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 39:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.D.L. Luzense 11%, G. D. Relemé 89%.
G.D.L. Luzense - G. D. Relemé 39:0