Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
. SCEB
experiencia 4M Tactiek Tactic 1.4
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
68.5 gemiddelde waardering 66.5
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Janićević speelt de bal door. Klungelig pakt Colombano de bal. Sedloski maakt een afschuwelijke overtreding. Sedloski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Coxas geeft een lange en hoge pass. Stanton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Natti onderschept slim de pass. Natti schiet op doel. Dymek bokst de bal weg.

23e minuut.
Colombano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanton geeft een lange en hoge pass. Passo is nu in balbezit. Lontok onderschept slim de pass. Lontok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Colombano probeert naar een medespeler te passen. Durante speelt de bal door. Lontok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lontok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
. - SCEB 1:0

30e minuut.
Durante speelt de bal door. Stanton controleert de bal met de borst. Stanton passt de bal met de wreef. Durante bereikt de bal nog maar net als eerste. Durante geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lontok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lontok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
. - SCEB 2:0

30e minuut.
Borgosz komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Ribadaneira heeft problemen om de bal te vangen. Stanton bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribadaneira onderschept slim de pass. Ribadaneira geeft een lange en hoge pass. Penetrante kopt de bal weg. Dymek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Cambraia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Durante is nu in balbezit. Durante speelt de bal door. Lontok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lontok haalt uit met een fantastische trap. Gewinner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: . 44%, SCEB 56%.
. - SCEB 2:0

49e minuut.
Cioban bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison is nu in balbezit. Tison passt de bal met de wreef. Natti rent richting de bal. Natti schiet op doel. Dymek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rolão passt de bal zonder na te denken. Colombano is nu in balbezit. Colombano speelt de bal door. Lontok rent richting de bal. Lontok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiper komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Ribadaneira verovert de bal door een tackle van achteren. Ribadaneira met een sublieme pass. Rolão rent richting de bal. Rolão geeft een lange en hoge pass. Lontok springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Streit verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Colombano neemt de hoekschop. Lontok krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Passo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Colombano neemt de hoekschop. Lontok maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: . 44%, SCEB 56%.
. - SCEB 2:0