Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raigoon FC VENI....VEDI....VECI
R-5212 Tactiek 1 ALA DIR ATT 3
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
66.2 gemiddelde waardering 70.4
formidable Schieten outstanding
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


12e minuut.
Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips geeft een lange en hoge pass. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber haalt uit met een fantastische trap. Harabagiu bokst de bal weg.

21e minuut.
Kamallı verovert de bal door een tackle van achteren. Kamallı geeft een lange en hoge pass. Olaru geeft een hoge lob. Con bereikt de bal nog maar net als eerste. Con schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Opasiński geeft de bal voor. Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Miño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miño krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klaiber passt de bal met de wreef. Szatke is nu in balbezit. Szatke passt de bal zonder na te denken. Con bereikt de bal nog maar net als eerste. Con schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Olaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miño bereikt de bal nog maar net als eerste. Miño met een sublieme pass. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nemeček is nu in balbezit. Nemeček speelt de bal door. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Tardivo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - VENI....VEDI....VECI 1:0

40e minuut.
Mato kopt de bal weg. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Tardivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - VENI....VEDI....VECI 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 56%, VENI....VEDI....VECI 44%.
Raigoon FC - VENI....VEDI....VECI 2:0

62e minuut.
Klaiber kopt de bal weg. Daar is Ingileifsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rassel is nu in balbezit. Rassel haalt uit met een fantastische trap. Harabagiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - VENI....VEDI....VECI 2:1

68e minuut.
Szpila onderschept slim de pass. Szpila geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ingileifsson de bal. Rassel rent richting de bal. Rassel draait met de bal, schiet en ... Harabagiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Krasnodębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnodębski met een sublieme pass. Mato rent richting de bal. Mato geeft een lange en hoge pass. Lezzo krijgt zijn hoofd ertegen. Tardivo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Velo zal de hoekschop nemen. Lezzo springt en kopt de bal. Tardivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - VENI....VEDI....VECI 3:1

72e minuut.
Miño geeft de bal voor. Con kopt de bal weg. Rassel rent richting de bal. Rassel schiet op doel. Harabagiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - VENI....VEDI....VECI 3:2

77e minuut.
Nemeček passt de bal zonder na te denken. Szpila probeert naar een medespeler te passen. Trindade rent richting de bal. Klaiber verovert de bal door een tackle van achteren. Klaiber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Con bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Con rent richting de bal. Con draait met de bal, schiet en ... Harabagiu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 54%, VENI....VEDI....VECI 46%.
Raigoon FC - VENI....VEDI....VECI 3:2