Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torres Vedras Sport Clube Exército Vermelho U21
442 Adaptado Tactiek 5.3.2 A
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.5 gemiddelde waardering 47.9
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


7e minuut.
Moralès bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès speelt de bal door. Alerić probeert naar een medespeler te passen. Maliszewski rent richting de bal. Maliszewski draait met de bal, schiet en ... Paal! Alaşahin bokst de bal weg.

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Palojoki niet meer kan verder spelen. Şahbazlı komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Daar is Maliszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Politankiewicz onderschept slim de pass. Yıkılmaz onderschept slim de pass. Yıkılmaz schiet op doel. Alaşahin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - Exército Vermelho U21 0:1

22e minuut.
Politankiewicz geeft een hoge lob. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomas rent richting de bal. Tiller onderschept slim de pass. Tiller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kuciel passt de bal zonder na te denken. Komljenović is nu in balbezit. Komljenović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tiller de bal. Tiller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Moralès is nu in balbezit. Moralès speelt de bal door. Mariño speelt de bal door. Maliszewski rent richting de bal. Maliszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Politankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Noszczak probeert naar een medespeler te passen. Divković probeert naar een medespeler te passen. Tiller rent richting de bal. Tiller haalt uit met een fantastische trap. Şahbazlı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torres Vedras Sport Clube - Exército Vermelho U21 1:1

41e minuut.
Divković met een snelle inworp. Kloss rent richting de bal. Jans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kloss raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zuffi komt het veld opgelopen. Francis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres Vedras Sport Clube 45%, Exército Vermelho U21 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torres Vedras Sport Clube - Exército Vermelho U21 1:1

50e minuut.
Nae met een sublieme pass. Komljenović rent richting de bal. Komljenović passt de bal in één keer door. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram schiet op doel. Şahbazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Klungelig pakt Zuffi de bal. Zuffi geeft een hoge lob. Komljenović kopt de bal weg. Tauram rent richting de bal. Tauram schiet op doel. Şahbazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Klungelig pakt Kloss de bal. Kloss passt de bal met de wreef. Divković speelt de bal door. Klungelig pakt Tiller de bal. Tiller draait met de bal, schiet en ... Şahbazlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

86e minuut.
Komljenović geeft een hoge lob. Tiller kopt de bal weg. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram haalt uit met een fantastische trap. Şahbazlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - Exército Vermelho U21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres Vedras Sport Clube 37%, Exército Vermelho U21 63%.
Torres Vedras Sport Clube - Exército Vermelho U21 2:1