Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pat´s Team S.C.U.Torreense
442 Tactiek 4-3-3 SPE
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
66.8 gemiddelde waardering 57.2
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Santisteban passt de bal met de wreef. Rembacz met een sublieme pass. Gordillo rent richting de bal. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gaca kopt de bal weg. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caro krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Marozsán rent richting de bal. Marozsán probeert naar een medespeler te passen. Gorré rent richting de bal. Gorré geeft de bal voor. Gaca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mudrinić geeft de bal voor. Rembacz kopt de bal weg. Gordillo is nu in balbezit. Gordillo draait met de bal, schiet en ... Mały werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - S.C.U.Torreense 0:1

25e minuut.
Gorré is nu in balbezit. Gorré met een sublieme pass. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca haalt uit met een fantastische trap. Donnelly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pat´s Team - S.C.U.Torreense 1:1

27e minuut.
Cuper rent richting de bal. Gorré tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menezes met een snel genomen vrije trap. Marozsán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rembacz rent richting de bal. Rembacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Santisteban controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buendía. Santisteban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santisteban zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rembacz springt en kopt de bal. Mały kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Furgalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Santisteban met de inworp. Konojadzki rent richting de bal. Konojadzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 55%, S.C.U.Torreense 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pat´s Team - S.C.U.Torreense 1:1

48e minuut.
Marozsán speelt de bal door. Stoynov met een sublieme pass. Buendía speelt de bal door. Gaca is nu in balbezit. Gaca draait met de bal, schiet en ... Donnelly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - S.C.U.Torreense 2:1

50e minuut.
Cuper passt de bal in één keer door. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski speelt de bal door. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier haalt uit met een fantastische trap. Donnelly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Menezes heeft problemen om de bal te vangen. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - S.C.U.Torreense 3:1

54e minuut.
Caro geeft een lange en hoge pass. Konojadzki rent richting de bal. Darling begaat een overtreding. Darling krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Gorré bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier is nu in balbezit. Perrier passt de bal met de wreef. Gaca is nu in balbezit. Gaca schiet op doel. Donnelly bokst de bal weg.

60e minuut.
Perrier heeft problemen om de bal te vangen. Barba rent richting de bal. Barba passt de bal met de wreef. Konojadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konojadzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Marozsán geeft de bal voor. Barba met een sublieme pass. Daar is Mudrinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaca is nu in balbezit. Gaca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Caro de bal. Gałęzewski met een sublieme pass. Buendía met een sublieme pass. Gaca is nu in balbezit. Gaca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Santisteban geeft de bal voor. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Furgalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rembacz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rembacz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - S.C.U.Torreense 3:2

80e minuut.
Stoynov kopt de bal weg. Gałęzewski is nu in balbezit. Caro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Caro krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Gałęzewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stoynov met een snel genomen vrije trap. Perrier springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Donnelly trapt de bal weg van het doel. Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski passt de bal in één keer door. Perrier heeft problemen om de bal te vangen. Perrier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 41%, S.C.U.Torreense 59%.
Pat´s Team - S.C.U.Torreense 3:2