Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela De Santo Andre Garrido F.C.
3-5-2 simoes Tactiek Siga!
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 56.5
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Bojinović met een sublieme pass. Boon heeft problemen om de bal te vangen. Boon speelt de bal door. Dedoukos rent richting de bal. Dedoukos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Aldeia Monjardim speelt de bal door. Fufucas probeert naar een medespeler te passen. Salomão is nu in balbezit. Salomão geeft een hoge lob. Machura maakt een snoekduik en kopt de bal. Wojciulewicz bokst de bal weg.

17e minuut.
Boon is nu in balbezit. Boon passt de bal met de wreef. Dedoukos rent richting de bal. Dedoukos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 0:1

19e minuut.
Salomão speelt de bal door. Nemésio is nu in balbezit. Nemésio probeert naar een medespeler te passen. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu draait met de bal, schiet en ... Wojciulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Dedoukos is nu in balbezit. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ passt de bal met de wreef. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bojinović probeert naar een medespeler te passen. Camino Tallón is nu in balbezit. Dedoukos onderschept slim de pass. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap. Estočin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dedoukos rent richting de bal. Dedoukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 0:2

25e minuut.
Salomão met een sublieme pass. Machura is nu in balbezit. Böhtlingk begaat een overtreding. Böhtlingk krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Boon geeft een hoge lob. Ngọc Thọ probeert naar een medespeler te passen. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 0:3

43e minuut.
Caetano probeert naar een medespeler te passen. Machura rent richting de bal. Słomczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Słomczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela De Santo Andre 55%, Garrido F.C. 45%.
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 0:3

46e minuut.
Boon rent richting de bal. Boon geeft de bal voor. Daar is Kličić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mecu rent richting de bal. Mecu haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salomão heeft problemen om de bal te vangen. Machura is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Machura is nu in balbezit. Machura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 1:3

49e minuut.
Böhtlingk probeert de bal aan de voet te houden. San Nazario kopt de bal weg. Daar is Camino Tallón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sargento rent richting de bal. Sargento geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngọc Thọ met een snelle inworp. Böhtlingk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Aldeia Monjardim bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldeia Monjardim passt de bal in één keer door. Boon is nu in balbezit. Boon draait met de bal, schiet en ... Estočin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 1:4

56e minuut.
Mecu rent richting de bal. Dedoukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu begaat een overtreding. Dedoukos raakt geblesseerd tijdens het duel. Kličić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Estočin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dedoukos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 1:5

58e minuut.
Caetano rent richting de bal. Caetano passt de bal met de wreef. Maduro heeft problemen om de bal te vangen. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Caetano rent richting de bal. Boon begaat een overtreding. Caetano raakt geblesseerd tijdens het duel. Aldeia Monjardim met een snel genomen vrije trap. Machura krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Caetano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boon is nu in balbezit. Boon passt de bal in één keer door. Böhtlingk is nu in balbezit. Böhtlingk draait met de bal, schiet en ... Estočin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 1:6

71e minuut.
Fufucas geeft een lange en hoge pass. Bojinović rent richting de bal. Bojinović geeft de bal voor. Camino Tallón bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 1:7

79e minuut.
Nemésio geeft een lange en hoge pass. Machura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacIvor rent richting de bal. Salomão verovert de bal door een tackle van achteren. Salomão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Boon rent richting de bal. Boon speelt de bal door. Böhtlingk is nu in balbezit. Böhtlingk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 1:8

89e minuut.
Klungelig pakt Maduro de bal. Bojinović rent richting de bal. Bojinović passt de bal met de wreef. Böhtlingk is nu in balbezit. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap. Estočin bokst de bal weg. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela De Santo Andre 71%, Garrido F.C. 29%.
Estrela De Santo Andre - Garrido F.C. 1:9