Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:04
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Lisbon FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5000
Lisbon FC Monte Penedo FC
normal Tactiek Mancos
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 42.2
uitmuntend Schieten redelijk
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Kopistko is nu in balbezit. Kopistko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lalaounis met een snelle inworp. Lezana geeft een lange en hoge pass. Tutić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ciepły passt de bal in één keer door. Zanyi heeft problemen om de bal te vangen. Zanyi passt de bal met de wreef. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Requena rent richting de bal. Requena geeft een lange en hoge pass. Inworp. Medin met de inworp. Ościak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tutić met een harde bal richting middenveld. Ciepły speelt de bal door. Nović is nu in balbezit. Zanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi haalt uit met een fantastische trap. Tutić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Lezana passt de bal met de wreef. Elas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mammoliti de bal. Mammoliti haalt uit met een fantastische trap. Bartolozzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ciepły speelt de bal door. Lalaounis geeft de bal voor. Nović probeert de bal aan de voet te houden. Ościak maakt een snoekduik en kopt de bal. Tutić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Monte Penedo FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lisbon FC 40%, Monte Penedo FC 60%.
Lisbon FC - Monte Penedo FC 1:0

46e minuut.
Lalaounis probeert naar een medespeler te passen. Darslikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darslikov geeft de bal voor. Ościak rent richting de bal. Ościak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ciepły rent richting de bal. Ciepły passt de bal in één keer door. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak haalt uit met een fantastische trap. Tutić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gutek is nu in balbezit. Gutek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elas met de inworp. Mammoliti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lalaounis is nu in balbezit. Lalaounis passt de bal met de wreef. Ciepły met een sublieme pass. Ościak rent richting de bal. Ościak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Monte Penedo FC 2:0

60e minuut.
Nowitzki passt de bal zonder na te denken. Mammoliti rent richting de bal. Mammoliti passt de bal in één keer door. Çarçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Çarçani haalt uit met een fantastische trap. Bartolozzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Elas zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Variaş de bal. Çarçani is nu in balbezit. Çarçani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Peniche rent richting de bal. Peniche passt de bal in één keer door. Ościak is nu in balbezit. Ościak haalt uit met een fantastische trap. Tutić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Monte Penedo FC 3:0

79e minuut.
Nowitzki is nu in balbezit. Ciepły onderschept slim de pass. Ciepły met een sublieme pass. Ościak rent richting de bal. Ościak haalt uit met een fantastische trap. Tutić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Medin met een sublieme pass. Klungelig pakt Nowitzki de bal. Nowitzki probeert naar een medespeler te passen. Ościak rent richting de bal. Ciepły geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lisbon FC 45%, Monte Penedo FC 55%.
Lisbon FC - Monte Penedo FC 3:0