Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela De Santo Andre virateam
3-5-2 simoes Tactiek Colosseo
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 64.5
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
van Lent speelt de bal door. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina geeft een lange en hoge pass. Kazımov springt en kopt de bal. Estočin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - virateam 0:1

5e minuut.
Stróżyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stróżyk met een sublieme pass. Kazımov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazımov draait met de bal, schiet en ... Estočin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - virateam 0:2

9e minuut.
Nemésio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemésio passt de bal in één keer door. Fufucas probeert naar een medespeler te passen. Salomão rent richting de bal. Mecu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Reina rent richting de bal. Reina speelt de bal door. Kazımov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazımov haalt uit met een fantastische trap. Estočin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - virateam 0:3

13e minuut.
Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocourt geeft een hoge lob. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina schiet op doel. Estočin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Maduro verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reina met een snelle inworp. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent geeft een hoge lob. Estočin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
van Lent met een sublieme pass. Reina is nu in balbezit. Reina passt de bal met de wreef. Kazımov rent richting de bal. Kazımov schiet op doel. Estočin bokst de bal weg.

31e minuut.
Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina passt de bal met de wreef. Kazımov rent richting de bal. Kazımov haalt uit met een fantastische trap. Estočin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - virateam 0:4

32e minuut.
Machura passt de bal met de wreef. Mecu is nu in balbezit. Feigenbutz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feigenbutz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Feigenbutz geeft een hoge lob. Kazımov kopt de bal weg. Festas bereikt de bal nog maar net als eerste. Festas geeft een lange en hoge pass. Mecu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
van Lent passt de bal met de wreef. Reina is nu in balbezit. Reina geeft een lange en hoge pass. Kazımov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - virateam 0:5

39e minuut.
van Lent verovert de bal door een tackle van achteren. van Lent probeert naar een medespeler te passen. Reina rent richting de bal. Reina geeft een lange en hoge pass. Kazımov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela De Santo Andre 62%, virateam 38%.
Estrela De Santo Andre - virateam 0:5

50e minuut.
van Lent is nu in balbezit. van Lent geeft een hoge lob. Kazımov rent richting de bal. Kazımov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - virateam 0:6

57e minuut.
Stróżyk is nu in balbezit. Stróżyk passt de bal in één keer door. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov haalt uit met een fantastische trap. Estočin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - virateam 0:7

60e minuut.
Festas is nu in balbezit. Bocourt onderschept slim de pass. Bocourt geeft een lange en hoge pass. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Frémont speelt de bal door. Nemésio rent richting de bal. Nemésio passt de bal zonder na te denken. Mecu rent richting de bal. Mecu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Mecu de bal onder controle te krijgen. Vajda is nu in balbezit. Vajda passt de bal met de wreef. Reina rent richting de bal. Reina haalt uit met een fantastische trap. Estočin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - virateam 0:8

77e minuut.
Vajda speelt de bal door. Stróżyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stróżyk passt de bal zonder na te denken. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov schiet op doel. Estočin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kazımov rent richting de bal. Kazımov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kazımov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazımov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - virateam 0:9

80e minuut.
Vajda passt de bal met de wreef. Stróżyk heeft problemen om de bal te vangen. Stróżyk met een sublieme pass. van Lent rent richting de bal. van Lent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - virateam 0:10

82e minuut.
Reina probeert naar een medespeler te passen. van Lent probeert naar een medespeler te passen. Stróżyk speelt de bal door. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent passt de bal met de wreef. Goemaere geeft een hoge lob. Kazımov rent richting de bal. Kazımov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stróżyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stróżyk geeft een hoge lob. Kazımov maakt een snoekduik en kopt de bal. Estočin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
van Lent met een sublieme pass. Kazımov is nu in balbezit. Camino Tallón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Camino Tallón krijgt een gele kaart. Kazımov raakt geblesseerd tijdens het duel. Vajda wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela De Santo Andre 52%, virateam 48%.
Estrela De Santo Andre - virateam 0:10