Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monte Penedo FC Lusitano Vildemoinhos
Mancos Tactiek 5-3-2
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 44.5
redelijk Schieten goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Sela speelt de bal door. Klungelig pakt Conde de bal. Kopistko is nu in balbezit. Conde onderschept slim de pass. Conde haalt uit met een fantastische trap. Tutić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - Lusitano Vildemoinhos 0:1

11e minuut.
Hordyński is nu in balbezit. Hordyński passt de bal in één keer door. Conde is nu in balbezit. Conde draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Peniche de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tutić trapt de bal weg van het doel. Očko kopt de bal weg. Hordyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordyński haalt uit met een fantastische trap. Tutić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - Lusitano Vildemoinhos 0:2

26e minuut.
Fingr onderschept slim de pass. Fingr passt de bal in één keer door. Očko probeert naar een medespeler te passen. Hordyński is nu in balbezit. Hordyński schiet op doel. Tutić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Nović geeft een hoge lob. Inworp. Sela met de inworp. Conde rent richting de bal. Conde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Penedo FC 78%, Lusitano Vildemoinhos 22%.
Monte Penedo FC - Lusitano Vildemoinhos 0:2

53e minuut.
Sela passt de bal met de wreef. Hordyński is nu in balbezit. Nowitzki rent richting de bal. Hordyński onderschept slim de pass. Hordyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nowitzki onderschept slim de pass. Nowitzki geeft de bal voor. Daar is Fingr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordyński rent richting de bal. Hordyński draait met de bal, schiet en ... Tutić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - Lusitano Vildemoinhos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Penedo FC 68%, Lusitano Vildemoinhos 32%.
Monte Penedo FC - Lusitano Vildemoinhos 0:3