Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:01
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Lisbon FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3401
Lisbon FC Papoilas Saltitantes
normal Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 17.9
incredible Schieten average
solid Passen hopeless
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Gutek rent richting de bal. Gutek passt de bal zonder na te denken. Medin met een sublieme pass. Ościak is nu in balbezit. Ościak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 1:0

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Meleiro de bal onder controle te krijgen. Birtig bereikt de bal nog maar net als eerste. Birtig geeft de bal voor. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 2:0

10e minuut.
Birtig is nu in balbezit. Birtig geeft een hoge lob. Medin met een sublieme pass. Ościak rent richting de bal. Ościak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Marchante geeft de bal voor. Darslikov kopt de bal weg. Zanyi heeft problemen om de bal te vangen. Zanyi draait met de bal, schiet en ... Malfeito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 3:0

23e minuut.
Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły passt de bal in één keer door. Amargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak is nu in balbezit. Ościak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 4:0

25e minuut.
Ciepły onderschept slim de pass. Ościak rent richting de bal. Ciepły met een sublieme pass. Zanyi rent richting de bal. Zanyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 5:0

28e minuut.
Lalaounis is nu in balbezit. Lalaounis geeft een hoge lob. Amargo rent richting de bal. Ościak verovert de bal door een tackle van achteren. Ościak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 6:0

32e minuut.
Cataerva probeert naar een medespeler te passen. Lalaounis rent richting de bal. Lalaounis geeft een hoge lob. Zanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ościak krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Malfeito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Daar is Gentil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezana passt de bal in één keer door. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lalaounis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zanyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanyi passt de bal in één keer door. Ościak rent richting de bal. Ościak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Medin probeert naar een medespeler te passen. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak passt de bal in één keer door. Zanyi rent richting de bal. Zanyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 7:0

39e minuut.
Salvação rent richting de bal. Salvação geeft een lange en hoge pass. Ciepły met een sublieme pass. Ościak heeft problemen om de bal te vangen. Ościak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Medin geeft een hoge lob. Daar is Zanyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quilo e Meio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zanyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 8:0

41e minuut.
Zanyi probeert naar een medespeler te passen. Ościak is nu in balbezit. Ciepły probeert naar een medespeler te passen. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 9:0

44e minuut.
Darslikov met een sublieme pass. Lalaounis is nu in balbezit. Lalaounis geeft de bal voor. Ościak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lisbon FC 17%, Papoilas Saltitantes 83%.
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 10:0

47e minuut.
Lalaounis is nu in balbezit. Lalaounis geeft de bal voor. Amargo kopt de bal weg. Zanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 11:0

50e minuut.
Lezana speelt de bal door. Salvação bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvação met een sublieme pass. Lalaounis rent richting de bal. Lalaounis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Gentil bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezana verovert de bal door een tackle van achteren. Lezana probeert naar een medespeler te passen. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ościak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 12:0

53e minuut.
Ościak passt de bal in één keer door. Cataerva is nu in balbezit. Zanyi onderschept slim de pass. Ościak rent richting de bal. Ościak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cataerva rent richting de bal. Lalaounis onderschept slim de pass. Lalaounis geeft een hoge lob. Ościak heeft problemen om de bal te vangen. Ościak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Medin met een snelle inworp. Birtig geeft de bal voor. Lalaounis met een sublieme pass. Zanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 13:0

65e minuut.
Cataerva geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darslikov met een snelle inworp. Lalaounis is nu in balbezit. Lalaounis geeft een lange en hoge pass. Malfeito bokst de bal weg. Ościak heeft problemen om de bal te vangen. Ościak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 14:0

68e minuut.
Birtig onderschept slim de pass. Birtig passt de bal zonder na te denken. Daar is Zanyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 15:0

71e minuut.
Salvação is nu in balbezit. Zanyi onderschept slim de pass. Zanyi passt de bal met de wreef. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Couraga probeert de bal met de borst te controleren. Ciepły rent richting de bal. Ciepły passt de bal met de wreef. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły geeft een hoge lob. Quilo e Meio heeft problemen om de bal te vangen. Zanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ościak is nu in balbezit. Ościak schiet op doel. Malfeito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 16:0

83e minuut.
Lalaounis is nu in balbezit. Lalaounis passt de bal in één keer door. Ciepły probeert naar een medespeler te passen. Ościak is nu in balbezit. Ościak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lisbon FC 25%, Papoilas Saltitantes 75%.
Lisbon FC - Papoilas Saltitantes 17:0