Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torres Vedras Sport Clube S.C.U.Torreense
442 Adaptado Tactiek 4-3-3 SPE
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 58.3
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Caro passt de bal in één keer door. Kuciel is nu in balbezit. Kuciel geeft een lange en hoge pass. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - S.C.U.Torreense 1:0

7e minuut.
Tauram is nu in balbezit. Tauram passt de bal met de wreef. Komljenović speelt de bal door. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Divković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kloss is nu in balbezit. Kloss geeft een hoge lob. Tauram krijgt zijn hoofd ertegen. Donnelly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kloss speelt de bal door. Divković rent richting de bal. Divković passt de bal met de wreef. Tauram rent richting de bal. Tauram haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Gordillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloss verovert de bal door een tackle van achteren. Kloss met een sublieme pass. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gordillo probeert de bal met de borst te controleren. Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss met een sublieme pass. Tiller is nu in balbezit. Tiller draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Donnelly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski geeft een hoge lob. Tauram heeft problemen om de bal te vangen. Tauram schiet op doel. Donnelly maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - S.C.U.Torreense 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres Vedras Sport Clube 42%, S.C.U.Torreense 58%.
Torres Vedras Sport Clube - S.C.U.Torreense 2:0

50e minuut.
Kuciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuciel probeert naar een medespeler te passen. Tauram rent richting de bal. Tauram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - S.C.U.Torreense 3:0

53e minuut.
Tauram rent richting de bal. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zagórski krijgt een gele kaart. Tiller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kloss wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - S.C.U.Torreense 4:0

60e minuut.
Divković geeft een lange en hoge pass. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mudrinić zijn tegenspeler op de grond. Mudrinić krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Caro controleert de bal met de borst. Caro met een sublieme pass. Purăveţ rent richting de bal. Purăveţ haalt uit met een fantastische trap. Alaşahin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - S.C.U.Torreense 4:1

63e minuut.
Barba probeert naar een medespeler te passen. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro passt de bal zonder na te denken. Purăveţ rent richting de bal. Purăveţ schiet op doel. Alaşahin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Tauram schiet op doel. Donnelly speelt de bal door. Tấn Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Purăveţ onderschept slim de pass. Purăveţ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Caro met een sublieme pass. Nae is nu in balbezit. Nae passt de bal met de wreef. Gordillo is nu in balbezit. Gordillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kloss passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Divković de bal. Divković geeft de bal voor. Klungelig pakt Tauram de bal. Tauram draait met de bal, schiet en ... Donnelly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tauram rent richting de bal. Tauram draait met de bal, schiet en ... Donnelly probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - S.C.U.Torreense 5:1

75e minuut.
Kloss probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tauram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tauram passt de bal zonder na te denken. Komljenović probeert naar een medespeler te passen. Tiller rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - S.C.U.Torreense 6:1

77e minuut.
Kloss verovert de bal door een tackle van achteren. Kloss passt de bal zonder na te denken. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram draait met de bal, schiet en ... Donnelly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres Vedras Sport Clube - S.C.U.Torreense 7:1

90e minuut.
Tiller onderschept slim de pass. Tiller probeert naar een medespeler te passen. Divković is nu in balbezit. Divković geeft een lange en hoge pass. Tauram springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres Vedras Sport Clube 51%, S.C.U.Torreense 49%.
Torres Vedras Sport Clube - S.C.U.Torreense 7:1