Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Exército Vermelho U21 Pat´s Team
5.3.2 A Tactiek 442
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 68.4
very good Schieten outstanding
very good Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Gorré rent richting de bal. Gorré passt de bal in één keer door. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier draait met de bal, schiet en ... Şahbazlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Exército Vermelho U21 - Pat´s Team 0:1

11e minuut.
Gorré passt de bal zonder na te denken. Daar is Gałęzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałęzewski passt de bal in één keer door. Buendía geeft een lange en hoge pass. Perrier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jans is nu in balbezit. Jans met een sublieme pass. Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski draait met de bal, schiet en ... Mały werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Exército Vermelho U21 - Pat´s Team 1:1

22e minuut.
Buendía is nu in balbezit. Buendía met een sublieme pass. Gaca rent richting de bal. Gaca schiet op doel. David probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şahbazlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Gaca is nu in balbezit. David verovert de bal door een tackle van achteren. Gałęzewski speelt de bal door. Perrier heeft problemen om de bal te vangen. Perrier schiet op doel. Şahbazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Moralès is nu in balbezit. Gaca onderschept slim de pass. Gaca passt de bal in één keer door. Perrier rent richting de bal. Perrier schiet op doel. Şahbazlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Gałęzewski speelt de bal door. Gorré rent richting de bal. Gorré geeft een lange en hoge pass. Gaca springt en kopt de bal. Şahbazlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Exército Vermelho U21 - Pat´s Team 1:2

35e minuut.
Alerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier maakt een afschuwelijke overtreding. Alerić raakt geblesseerd tijdens het duel. Alerić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maliszewski kopt de bal weg. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gałęzewski is nu in balbezit. Gałęzewski passt de bal zonder na te denken. Buendía met een sublieme pass. Gałęzewski geeft een hoge lob. Perrier maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Darling speelt de bal door. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía passt de bal zonder na te denken. Gaca rent richting de bal. Gaca schiet op doel. Şahbazlı bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exército Vermelho U21 66%, Pat´s Team 34%.
Exército Vermelho U21 - Pat´s Team 1:2

47e minuut.
Daar is Jans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jans speelt de bal door. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Mały werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Exército Vermelho U21 - Pat´s Team 2:2

51e minuut.
Dubecz kopt de bal weg. Alerić probeert naar een medespeler te passen. Marozsán heeft problemen om de bal te vangen. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Mały probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Lomas verovert de bal door een tackle van achteren. Lomas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorré met een snelle inworp. Perrier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jans probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hollevoet de bal. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Furgalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jans geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hollevoet krijgt zijn hoofd ertegen. Mały kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Alerić speelt de bal door. Jans is nu in balbezit. Jans passt de bal in één keer door. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet schiet op doel. Mały kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Gorré met een sublieme pass. Perrier is nu in balbezit. Dubecz begaat een overtreding. Dubecz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exército Vermelho U21 52%, Pat´s Team 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Exército Vermelho U21 - Pat´s Team 2:2