Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papoilas Saltitantes Monte Penedo FC
Normal Tactiek Mancos
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 40.9
matig Schieten solide
hopeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Nowitzki geeft een lange en hoge pass. Variaş rent richting de bal. Variaş speelt de bal door. Mammoliti is nu in balbezit. Mammoliti haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Monte Penedo FC 0:1

7e minuut.
Bunghitu verovert de bal door een tackle van achteren. Bunghitu speelt de bal door. Mammoliti rent richting de bal. Çarçani rent richting de bal. Çarçani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tutić trapt de bal weg van het doel. Mammoliti is nu in balbezit. Mammoliti geeft een hoge lob. Çarçani rent richting de bal. Çarçani draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Variaş kopt de bal weg. Mammoliti rent richting de bal. Klungelig pakt Çarçani de bal. Çarçani draait met de bal, schiet en ... Malfeito probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Çarçani rent richting de bal. Mammoliti is nu in balbezit. Çarçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammoliti is nu in balbezit. Mammoliti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Monte Penedo FC 0:2

18e minuut.
Minoculos probeert naar een medespeler te passen. Gentil heeft problemen om de bal te vangen. Çarçani onderschept slim de pass. Çarçani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Meleiro kopt de bal weg. Nowitzki is nu in balbezit. Nowitzki passt de bal in één keer door. Daar is Çarçani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çarçani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Variaş is nu in balbezit. Variaş passt de bal met de wreef. Daar is Çarçani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çarçani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Minoculos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistko verovert de bal door een tackle van achteren. Kopistko probeert naar een medespeler te passen. Çarçani rent richting de bal. Çarçani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Monte Penedo FC 0:3

34e minuut.
Elas geeft een lange en hoge pass. Amargo heeft problemen om de bal te vangen. Çarçani is nu in balbezit. Mammoliti is nu in balbezit. Mammoliti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Monte Penedo FC 0:4

40e minuut.
Elas is nu in balbezit. Elas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amargo de bal. Çarçani is nu in balbezit. Çarçani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Elas geeft een lange en hoge pass. Daar is Mammoliti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mammoliti passt de bal zonder na te denken. Çarçani is nu in balbezit. Çarçani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Monte Penedo FC 0:5

43e minuut.
Bunghitu met de inworp. Variaş is nu in balbezit. Variaş geeft een lange en hoge pass. Mammoliti rent richting de bal. Mammoliti schiet op doel. Malfeito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Monte Penedo FC 0:6

44e minuut.
Minoculos speelt de bal door. Gentil is nu in balbezit. Çarçani verovert de bal door een tackle van achteren. Çarçani schiet op doel. Malfeito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Monte Penedo FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papoilas Saltitantes 75%, Monte Penedo FC 25%.
Papoilas Saltitantes - Monte Penedo FC 0:7

48e minuut.
Çarçani kopt de bal weg. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş speelt de bal door. Çarçani rent richting de bal. Çarçani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Malfeito trapt de bal weg. Elas kopt de bal weg. Klungelig pakt Variaş de bal. Çarçani is nu in balbezit. Çarçani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Elas neemt de hoekschop. Daar is Cataerva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Variaş rent richting de bal. Çarçani rent richting de bal. Çarçani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Monte Penedo FC 0:8

58e minuut.
Couraga is nu in balbezit. Nowitzki verovert de bal door een tackle van achteren. Mammoliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mammoliti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mammoliti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Elas geeft een hoge lob. Variaş heeft problemen om de bal te vangen. Variaş passt de bal zonder na te denken. Çarçani rent richting de bal. Çarçani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Meleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Elas onderschept slim de pass. Elas passt de bal zonder na te denken. Çarçani rent richting de bal. Çarçani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Salvação is nu in balbezit. Variaş verovert de bal door een tackle van achteren. Variaş speelt de bal door. Çarçani is nu in balbezit. Çarçani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Monte Penedo FC 0:9

66e minuut.
Çarçani is nu in balbezit. Gentil is nu in balbezit. Çarçani onderschept slim de pass. Çarçani draait met de bal, schiet en ... Quilo e Meio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Monte Penedo FC 0:10

70e minuut.
Variaş speelt de bal door. Mammoliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammoliti passt de bal in één keer door. Variaş rent richting de bal. Variaş geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Monte Penedo FC 0:11

78e minuut.
Nowitzki speelt de bal door. Mammoliti rent richting de bal. Mammoliti passt de bal met de wreef. Çarçani rent richting de bal. Çarçani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Monte Penedo FC 0:12

79e minuut.
Mammoliti met een sublieme pass. Nowitzki is nu in balbezit. Nowitzki geeft een lange en hoge pass. Çarçani rent richting de bal. Çarçani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Meleiro met een sublieme pass. Nowitzki rent richting de bal. Nowitzki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Çarçani de bal. Çarçani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Marchante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elas is nu in balbezit. Elas passt de bal met de wreef. Variaş is nu in balbezit. Variaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mammoliti geeft de bal voor. Daar is Variaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Variaş passt de bal met de wreef. Çarçani rent richting de bal. Çarçani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Papoilas Saltitantes - Monte Penedo FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papoilas Saltitantes 74%, Monte Penedo FC 26%.
Papoilas Saltitantes - Monte Penedo FC 0:13