Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pat´s Team Papoilas Saltitantes
442 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
13% Spel op eigen helft 87%
44 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 18.5
incredible Schieten average
excellent Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gaca kopt de bal weg. Buendía is nu in balbezit. Buendía passt de bal in één keer door. Perrier is nu in balbezit. Perrier schiet op doel. Malfeito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Gaca geeft een lange en hoge pass. Gałęzewski is nu in balbezit. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 1:0

4e minuut.
Gorré rent richting de bal. Gorré speelt de bal door. Perrier is nu in balbezit. Perrier draait met de bal, schiet en ... Malfeito maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Perrier passt de bal in één keer door. Gorré bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorré geeft een hoge lob. Gaca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 2:0

10e minuut.
Buendía geeft een hoge lob. Quilo e Meio kopt de bal weg. Buendía geeft een hoge lob. Perrier springt en kopt de bal. Quilo e Meio probeert de bal aan de voet te houden. Malfeito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 3:0

11e minuut.
Gorré bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorré geeft een lange en hoge pass. Couraga heeft problemen om de bal te vangen. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 4:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buendía probeert naar een medespeler te passen. Perrier rent richting de bal. Perrier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier passt de bal zonder na te denken. Gaca is nu in balbezit. Gaca schiet op doel. Malfeito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 5:0

25e minuut.
Meleiro speelt de bal door. Buendía geeft de bal voor. Daar is Quilo e Meio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sztramko met een sublieme pass. Buendía probeert naar een medespeler te passen. Perrier rent richting de bal. Gaca is nu in balbezit. Gaca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 6:0

27e minuut.
Minoculos speelt de bal door. Gentil rent richting de bal. Perrier onderschept slim de pass. Perrier schiet op doel. Na een snelle pass probeert Quilo e Meio de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Ignaczak heeft problemen om de bal te vangen. de Reinaldes verovert de bal door een tackle van achteren. de Reinaldes met een sublieme pass. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Buendía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski probeert naar een medespeler te passen. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Buendía probeert naar een medespeler te passen. Gałęzewski speelt de bal door. Daar is Gorré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorré geeft de bal voor. Gaca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 7:0

40e minuut.
Buendía kopt de bal weg. Gaca heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Marchante zijn tegenspeler op de grond. Gaca moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gaca kan niet meer verder spelen. Marina komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Salvação bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvação geeft de bal voor. Gorré kopt de bal weg. Daar is Perrier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 8:0

42e minuut.
Inworp. Buendía met de inworp. Bakker is nu in balbezit. Bakker geeft een hoge lob. Perrier springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Malfeito trapt de bal weg. Gałęzewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Perrier de bal. Perrier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 10%, Papoilas Saltitantes 90%.
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 8:0

47e minuut.
Perrier kopt de bal weg. Gorré rent richting de bal. Gorré met een sublieme pass. Daar is Perrier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrier geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Klungelig pakt Ignaczak de bal. Ignaczak met een sublieme pass. Gałęzewski speelt de bal door. Marina rent richting de bal. Marina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 9:0

49e minuut.
Gałęzewski passt de bal in één keer door. Bakker heeft problemen om de bal te vangen. Bakker geeft een hoge lob. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel. Malfeito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gorré geeft de bal voor. Marina kopt de bal weg. Quilo e Meio probeert de bal aan de voet te houden. Perrier is nu in balbezit. Perrier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 10:0

55e minuut.
Gorré heeft problemen om de bal te vangen. Gorré speelt de bal door. Daar is Marina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marina schiet op doel. Malfeito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 11:0

57e minuut.
Gałęzewski is nu in balbezit. Gałęzewski passt de bal met de wreef. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel. Malfeito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 12:0

59e minuut.
Gorré geeft een lange en hoge pass. Malfeito speelt de bal door. Gałęzewski kopt de bal weg. Marina rent richting de bal. Marina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gałęzewski passt de bal met de wreef. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía geeft een hoge lob. Perrier maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 13:0

66e minuut.
Klungelig pakt Gałęzewski de bal. Gałęzewski geeft de bal voor. Perrier rent richting de bal. Perrier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 14:0

68e minuut.
Sztramko verovert de bal door een tackle van achteren. Cataerva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Perrier rent richting de bal. Perrier draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Buendía probeert naar een medespeler te passen. Gałęzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski speelt de bal door. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina haalt uit met een fantastische trap. Malfeito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Sztramko passt de bal in één keer door. Gorré met een sublieme pass. Marina is nu in balbezit. Marina haalt uit met een fantastische trap. Malfeito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 15:0

75e minuut.
Perrier onderschept slim de pass. Salvação bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier onderschept slim de pass. Perrier schiet op doel. Malfeito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 16:0

80e minuut.
Buendía met een sublieme pass. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Amargo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amargo krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Cataerva is nu in balbezit. Marina onderschept slim de pass. Perrier is nu in balbezit. Marina rent richting de bal. Marina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 17:0

82e minuut.
Marina is nu in balbezit. Marina passt de bal met de wreef. Perrier rent richting de bal. Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 18:0

87e minuut.
Buendía met een snelle inworp. Marchante verovert de bal door een tackle van achteren. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier haalt uit met een fantastische trap. Malfeito maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 19:0

88e minuut.
Inworp. Buendía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakker is nu in balbezit. Buendía is nu in balbezit. Buendía geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perrier kan de bal niet met de borst controleren. Perrier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 20:0

90e minuut.
Klungelig pakt Gałęzewski de bal. Gałęzewski met een sublieme pass. Gorré rent richting de bal. Gorré geeft een hoge lob. Marina springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 16%, Papoilas Saltitantes 84%.
Pat´s Team - Papoilas Saltitantes 21:0