Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leões da Avenida Lions Portugal Club
D Tactiek DCC
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.3 gemiddelde waardering 42
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Garbsch met een snelle inworp. Herrera is nu in balbezit. Herrera speelt de bal door. Garbsch geeft de bal voor. Soplica maakt een snoekduik en kopt de bal. Blaće bokst de bal weg. Gornakov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões da Avenida - Lions Portugal Club 1:0

18e minuut.
Jałbrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałbrzyk passt de bal zonder na te denken. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka geeft een lange en hoge pass. Soplica maakt een snoekduik en kopt de bal. Blaće bokst de bal weg.

25e minuut.
Teleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleki geeft een hoge lob. Soplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica haalt uit met een fantastische trap. Blaće probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kopaczka kopt de bal weg. Teleki is nu in balbezit. Teleki passt de bal in één keer door. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka geeft een lange en hoge pass. Blaće probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Garbsch speelt de bal door. Teleki rent richting de bal. Teleki met een sublieme pass. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garbsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbsch draait met de bal, schiet en ... Blaće probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Eidery passt de bal met de wreef. Teleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleki speelt de bal door. Soplica rent richting de bal. Soplica schiet op doel. Blaće kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera speelt de bal door. Soplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica schiet op doel. Blaće probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões da Avenida - Lions Portugal Club 2:0

42e minuut.
Kopaczka geeft een hoge lob. Soplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica met een sublieme pass. Gornakov heeft problemen om de bal te vangen. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. Blaće verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Lebre probeert naar een medespeler te passen. Arribana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teleki. Teleki krijgt een gele kaart. Arribana raakt geblesseerd tijdens het duel. Marinheiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leões da Avenida 32%, Lions Portugal Club 68%.
Leões da Avenida - Lions Portugal Club 2:0

52e minuut.
Garbsch is nu in balbezit. Garbsch geeft een lange en hoge pass. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões da Avenida - Lions Portugal Club 3:0

54e minuut.
Kukiełka passt de bal met de wreef. Soplica rent richting de bal. Xuân Trường tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soplica raakt geblesseerd tijdens het duel. Herrera wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mealha rent richting de bal. Herrera onderschept slim de pass. Herrera met een sublieme pass. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões da Avenida - Lions Portugal Club 4:0

66e minuut.
Garbsch heeft problemen om de bal te vangen. Garbsch passt de bal met de wreef. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera geeft een hoge lob. Soplica springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões da Avenida - Lions Portugal Club 5:0

73e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Eidery rent richting de bal. Eidery probeert naar een medespeler te passen. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões da Avenida - Lions Portugal Club 6:0

89e minuut.
de Baptista geeft een lange en hoge pass. Jałbrzyk kopt de bal weg. Teleki is nu in balbezit. Teleki geeft een lange en hoge pass. Gornakov maakt een snoekduik en kopt de bal. Blaće verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões da Avenida - Lions Portugal Club 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leões da Avenida 34%, Lions Portugal Club 66%.
Leões da Avenida - Lions Portugal Club 7:0