Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
berlengas dos farilhoes On_SKY
leysin Tactiek Nulear
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 44.1
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


21e minuut.
Pena rent richting de bal. Pena passt de bal in één keer door. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - On_SKY 1:0

25e minuut.
Suaudeau speelt de bal door. Ameixa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szymkiewicz. Szymkiewicz krijgt een gele kaart. Ameixa raakt geblesseerd tijdens het duel. Dorneles met een snel genomen vrije trap. Calianaz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Šestal kopt de bal weg. Toribio is nu in balbezit. Delvas probeert naar een medespeler te passen. Ameixa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameixa haalt uit met een fantastische trap. Maslać probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Šestal probeert naar een medespeler te passen. Pena is nu in balbezit. Pena passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Radu de bal. Radu schiet op doel. Maslać kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berlengas dos farilhoes 45%, On_SKY 55%.
berlengas dos farilhoes - On_SKY 1:0

48e minuut.
Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroa onderschept slim de pass. Jürimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürimäe draait met de bal, schiet en ... Lumiares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
berlengas dos farilhoes - On_SKY 1:1

50e minuut.
Pena met een sublieme pass. Siarzewski is nu in balbezit. Radu verovert de bal door een tackle van achteren. Radu draait met de bal, schiet en ... Maslać maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - On_SKY 2:1

52e minuut.
Lippens geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czerw de bal. Czerw speelt de bal door. Calianaz rent richting de bal. Calianaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Suhardiman geeft een lange en hoge pass. Dorneles kopt de bal weg. Calianaz rent richting de bal. Radu is nu in balbezit. Radu schiet op doel. Maslać verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Lippens geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorneles met een snelle inworp. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Šestal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestal probeert naar een medespeler te passen. Pena speelt de bal door. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Šestal met een sublieme pass. Ameixa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameixa probeert naar een medespeler te passen. Calianaz is nu in balbezit. Calianaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Šestal met een sublieme pass. Pena heeft problemen om de bal te vangen. Pena geeft een hoge lob. Radu bereikt de bal nog maar net als eerste. Radu schiet op doel. Maslać kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calianaz is nu in balbezit. Calianaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Šestal passt de bal zonder na te denken. Pena rent richting de bal. Pena geeft een lange en hoge pass. Calianaz is nu in balbezit. Calianaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Loureiro probeert naar een medespeler te passen. Dorneles rent richting de bal. Dorneles passt de bal zonder na te denken. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz haalt uit met een fantastische trap. Maslać bokst de bal weg.

76e minuut.
Suaudeau is nu in balbezit. Delvas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suaudeau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jürimäe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Suaudeau de bal. Suaudeau geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Loureiro de bal. Suhardiman is nu in balbezit. Suhardiman met een sublieme pass. Masters is nu in balbezit. Masters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
berlengas dos farilhoes - On_SKY 2:2

83e minuut.
Radu passt de bal zonder na te denken. Dorneles is nu in balbezit. Dorneles passt de bal in één keer door. Calianaz rent richting de bal. Calianaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ameixa is nu in balbezit. Ameixa passt de bal in één keer door. Calianaz rent richting de bal. Calianaz schiet op doel. Maslać maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - On_SKY 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berlengas dos farilhoes 35%, On_SKY 65%.
berlengas dos farilhoes - On_SKY 3:2