Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lions Portugal Club F.C.ATOUGUIENSE
DCC Tactiek taça
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
0 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
42.1 gemiddelde waardering 54.7
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Klungelig pakt Boa Morte de bal. Nwanu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xuân Trường. Xuân Trường krijgt een gele kaart. Nwanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jankowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jegliński geeft een lange en hoge pass. Nwanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Isar geeft een hoge lob. Nwanu kopt de bal weg. Xuân Trường heeft problemen om de bal te vangen. Tufo is nu in balbezit. Tufo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jegliński geeft de bal voor. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boa Morte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boa Morte krijgt een gele kaart. Nwanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Tufo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Portugal Club - F.C.ATOUGUIENSE 0:1

41e minuut.
Nwanu passt de bal zonder na te denken. Jegliński rent richting de bal. Jegliński geeft de bal voor. Tufo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Portugal Club - F.C.ATOUGUIENSE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions Portugal Club 54%, F.C.ATOUGUIENSE 46%.
Lions Portugal Club - F.C.ATOUGUIENSE 0:2

46e minuut.
Marinheiro komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jankowicz zal de hoekschop nemen. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński geeft de bal voor. Nwanu springt en kopt de bal. Blaće maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Jegliński met een snelle inworp. Pinamico rent richting de bal. Pinamico geeft een hoge lob. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu haalt uit met een fantastische trap. Blaće kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Boa Morte verovert de bal door een tackle van achteren. Boa Morte met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jegliński neemt de hoekschop. Tufo springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Kightly is nu in balbezit. Kightly geeft een hoge lob. Jegliński rent richting de bal. Jegliński geeft de bal voor. Tufo krijgt zijn hoofd ertegen. Blaće verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nwanu is nu in balbezit. Boa Morte onderschept slim de pass. Tufo is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pinamico met een snelle inworp. Jegliński is nu in balbezit. Arbitro begaat een overtreding. Jegliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Jegliński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Blaće probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Tufo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu is nu in balbezit. Tufo is nu in balbezit. Nwanu rent richting de bal. Tufo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Portugal Club - F.C.ATOUGUIENSE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions Portugal Club 60%, F.C.ATOUGUIENSE 40%.
Lions Portugal Club - F.C.ATOUGUIENSE 0:3