Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.FELGUEIRAS majista95
super ligue Tactiek 11q1w
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52 gemiddelde waardering 60.3
solid Schieten formidable
good Passen good
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Harper rent richting de bal. Harper probeert naar een medespeler te passen. Krátoška rent richting de bal. Amirbekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Amirbekyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Nazyapmaz met een sublieme pass. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan onderschept slim de pass. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński haalt uit met een fantastische trap. Lukasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Harper is nu in balbezit. Harper geeft de bal voor. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Amirbekyan de bal. Amirbekyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
da Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz onderschept slim de pass. Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan schiet op doel. Lukasson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - majista95 0:1

16e minuut.
Kobylaniec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Petardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Felsztyński is nu in balbezit. Felsztyński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petardo met de inworp. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński geeft een hoge lob. Amirbekyan krijgt zijn hoofd ertegen. Lukasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Catanas rent richting de bal. Catanas probeert naar een medespeler te passen. Outeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Outeiro draait met de bal, schiet en ... Coporan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Kanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanu geeft een hoge lob. Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - majista95 0:2

28e minuut.
Klungelig pakt Harper de bal. van Deyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume rent richting de bal. Guillaume draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - majista95 1:2

34e minuut.
Kanu probeert naar een medespeler te passen. Nazyapmaz heeft problemen om de bal te vangen. Nazyapmaz geeft een lange en hoge pass. Amirbekyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.FELGUEIRAS 55%, majista95 45%.
F.C.FELGUEIRAS - majista95 1:2

61e minuut.
Kanu speelt de bal door. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galilea onderschept slim de pass. Galilea geeft een lange en hoge pass. Nazyapmaz springt en kopt de bal. Lukasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Harper met een sublieme pass. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz passt de bal met de wreef. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Harper probeert naar een medespeler te passen. Nazyapmaz geeft een lange en hoge pass. da Trindade rent richting de bal. Amirbekyan onderschept slim de pass. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Inworp. Arbucci komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Buitenspel voor Amirbekyan. Goede buitenspelval van de verdediging. Stadnik komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nazyapmaz speelt de bal door. Petardo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Outeiro. Outeiro krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Inworp. Petardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu geeft een hoge lob. Stadnik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.FELGUEIRAS 54%, majista95 46%.
F.C.FELGUEIRAS - majista95 1:2