Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila Nova 2023 On_SKY
Plano 1 Tactiek Nulear
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 43.1
adequate Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Busquets speelt de bal door. Daar is Suaudeau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suaudeau met een sublieme pass. Toribio heeft problemen om de bal te vangen. Toribio draait met de bal, schiet en ... Ghica bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - On_SKY 0:1

7e minuut.
Nagiel kopt de bal weg. Jürimäe geeft een lange en hoge pass. Rolim speelt de bal door. Klungelig pakt Toribio de bal. Toribio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Klungelig pakt Lippens de bal. Lino rent richting de bal. Lino heeft problemen om de bal te vangen. Lino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vila Nova 2023 - On_SKY 1:1

13e minuut.
Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Suaudeau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ilardi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garus kopt de bal weg. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pokładowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suhardiman met een sublieme pass. Czerw met een sublieme pass. Daar is Masters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masters haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jürimäe passt de bal met de wreef. Masters is nu in balbezit. Masters passt de bal in één keer door. Toribio is nu in balbezit. Toribio schiet op doel. Ghica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nagiel kopt de bal weg. Ghica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lippens de bal. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jürimäe kopt de bal weg. Suaudeau is nu in balbezit. Suaudeau passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Masters de bal. Masters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Toribio is nu in balbezit. Toribio passt de bal zonder na te denken. Suhardiman is nu in balbezit. Masters is nu in balbezit. Masters schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Garus is nu in balbezit. Garus geeft een lange en hoge pass. Ilardi kopt de bal weg. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino schiet op doel. Maslać probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rolim verovert de bal door een tackle van achteren. Masters heeft problemen om de bal te vangen. Toribio rent richting de bal. Toribio draait met de bal, schiet en ... Ghica probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Nova 2023 60%, On_SKY 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vila Nova 2023 - On_SKY 1:1

49e minuut.
Klungelig pakt Jürimäe de bal. Jürimäe passt de bal zonder na te denken. Toribio is nu in balbezit. Toribio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - On_SKY 1:2

62e minuut.
Ilardi is nu in balbezit. Siarzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Siarzewski geeft de bal voor. Masters rent richting de bal. Masters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - On_SKY 1:3

64e minuut.
Lippens raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. López komt het veld opgelopen. Saloio met een snelle inworp. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Garus geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Suhardiman rent richting de bal. Suhardiman geeft een lange en hoge pass. Masters heeft problemen om de bal te vangen. Masters haalt uit met een fantastische trap. Ghica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - On_SKY 1:4

70e minuut.
Inworp. Adólfsson komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Castanho komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Suhardiman is nu in balbezit. Suhardiman met een sublieme pass. Toribio is nu in balbezit. Toribio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Nova 2023 53%, On_SKY 47%.
Vila Nova 2023 - On_SKY 1:4