Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:01
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: KIKO SLB Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6500
KIKO SLB berlengas dos farilhoes
KIKO2023 Tactiek leysin
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
49.5 gemiddelde waardering 54.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Pena met een snelle inworp. Šestal probeert naar een medespeler te passen. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena geeft een lange en hoge pass. Calianaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ţiclău rent richting de bal. Pena verovert de bal door een tackle van achteren. Radu rent richting de bal. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Inworp. Pena met de inworp. Klungelig pakt Dorneles de bal. Dorneles geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kartozia is nu in balbezit. Kartozia geeft een hoge lob. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz schiet op doel. Kostelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KIKO SLB - berlengas dos farilhoes 0:1

40e minuut.
Nord kopt de bal weg. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău probeert naar een medespeler te passen. Kartozia rent richting de bal. Kartozia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ţiclău probeert naar een medespeler te passen. Kartozia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorneles. Dorneles krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Loureiro is nu in balbezit. Loureiro geeft de bal voor. Orczykowski controleert de bal met de borst. Ameixa rent richting de bal. Ameixa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIKO SLB 53%, berlengas dos farilhoes 47%.
KIKO SLB - berlengas dos farilhoes 0:1

51e minuut.
Boroa rent richting de bal. Cihan onderschept slim de pass. Cihan passt de bal zonder na te denken. Kartozia is nu in balbezit. Kartozia schiet op doel. Lumiares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cihan rent richting de bal. Cihan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KIKO SLB - berlengas dos farilhoes 1:1

59e minuut.
Daar is Kartozia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loureiro. Kartozia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cihan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kartozia is nu in balbezit. Kartozia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KIKO SLB - berlengas dos farilhoes 2:1

63e minuut.
Arezzo passt de bal zonder na te denken. Calianaz is nu in balbezit. Orczykowski begaat een overtreding. Orczykowski krijgt een gele kaart. Calianaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Calianaz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ameixa is nu in balbezit. Dorneles bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tolmanis. Tolmanis krijgt een gele kaart. Dorneles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dorneles neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Orczykowski geeft de bal voor. Inworp. Ameixa met een snelle inworp. Dorneles geeft een lange en hoge pass. Calianaz springt en kopt de bal. Kostelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Dorneles is nu in balbezit. Ezel onderschept slim de pass. Ezel passt de bal zonder na te denken. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nord met de inworp. Šestal rent richting de bal. Kartozia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartozia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIKO SLB 48%, berlengas dos farilhoes 52%.
KIKO SLB - berlengas dos farilhoes 2:1