Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.ATOUGUIENSE Leões da Avenida
taça Tactiek D
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
54.3 gemiddelde waardering 59.9
solid Schieten excellent
good Passen formidable
formidable Verdedigen solid


11e minuut.
Jałbrzyk is nu in balbezit. Inworp. Jegliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Ponte geeft een lange en hoge pass. Tufo springt en kopt de bal. Broglia bokst de bal weg.

14e minuut.
Jegliński geeft een lange en hoge pass. Nwanu kopt de bal weg. Daar is Teleki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tufo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufo draait met de bal, schiet en ... Broglia bokst de bal weg.

15e minuut.
Isar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garbsch met een snelle inworp. Herrera geeft de bal voor. Soplica springt en kopt de bal. Geshev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Tufo geeft een hoge lob. Nwanu rent richting de bal. Eidery tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nwanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jankowicz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jałbrzyk is nu in balbezit. Jałbrzyk geeft een hoge lob. Gornakov kopt de bal weg. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap. Geshev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ATOUGUIENSE 63%, Leões da Avenida 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.ATOUGUIENSE - Leões da Avenida 0:0

47e minuut.
Inworp. da Ponte met een snelle inworp. Tudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov onderschept slim de pass. Gornakov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Tudela onderschept slim de pass. Jegliński rent richting de bal. Jegliński geeft een lange en hoge pass. Nwanu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ATOUGUIENSE - Leões da Avenida 1:0

57e minuut.
Garbsch rent richting de bal. Garbsch met een sublieme pass. Gornakov rent richting de bal. Gornakov schiet op doel. Geshev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.ATOUGUIENSE - Leões da Avenida 1:1

71e minuut.
Tudela onderschept slim de pass. Daar is Garbsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garbsch met een snelle inworp. Herrera geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Geshev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Teleki rent richting de bal. Soplica is nu in balbezit. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. Geshev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ATOUGUIENSE 68%, Leões da Avenida 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.ATOUGUIENSE - Leões da Avenida 1:1