Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:05
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: majista95 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 25056
majista95 Futebol Clube de Arouca
11q1w Tactiek e442
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 46.1
formidabel Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen goed


2e minuut.
Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Kanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferreira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eirado met een snel genomen vrije trap. Tamegão springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ferreira heeft problemen om de bal te vangen. Petardo verovert de bal door een tackle van achteren. Petardo passt de bal zonder na te denken. Felsztyński rent richting de bal. Felsztyński draait met de bal, schiet en ... Fagundes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Čarapić onderschept slim de pass. Čarapić geeft een lange en hoge pass. Amirbekyan controleert de bal met de borst. Amirbekyan draait met de bal, schiet en ... Fagundes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Futebol Clube de Arouca 1:0

19e minuut.
Freire rent richting de bal. Freire probeert naar een medespeler te passen. Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan draait met de bal, schiet en ... Fagundes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Futebol Clube de Arouca 2:0

23e minuut.
Beltrão met de inworp. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz geeft de bal voor. Amirbekyan rent richting de bal. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. Fagundes bokst de bal weg. Felsztyński is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kanu kopt de bal weg. Viveiros bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Felsztyński. Felsztyński krijgt een gele kaart.

26e minuut.
van Deyck speelt de bal door. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Soverosa zijn tegenspeler op de grond. Amirbekyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kanu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz passt de bal in één keer door. Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu is nu in balbezit. Amirbekyan rent richting de bal. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
van Deyck verovert de bal door een tackle van achteren. Beltrão met een sublieme pass. Ferreira is nu in balbezit. Rino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kanu passt de bal in één keer door. Petardo is nu in balbezit. Petardo geeft de bal voor. Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. Fagundes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Futebol Clube de Arouca 3:0

45e minuut.
Daar is Rino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu passt de bal in één keer door. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majista95 49%, Futebol Clube de Arouca 51%.
majista95 - Futebol Clube de Arouca 3:0

46e minuut.
Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu geeft de bal voor. Daar is Curva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amirbekyan rent richting de bal. Amirbekyan draait met de bal, schiet en ... Fagundes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Matecki is nu in balbezit. Matecki geeft de bal voor. Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Futebol Clube de Arouca 4:0

61e minuut.
Kanu is nu in balbezit. Kanu geeft een lange en hoge pass. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz speelt de bal door. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan draait met de bal, schiet en ... Fagundes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Futebol Clube de Arouca 5:0

68e minuut.
Kanu is nu in balbezit. Kanu geeft de bal voor. Amirbekyan heeft problemen om de bal te vangen. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Panteleev passt de bal in één keer door. Petardo is nu in balbezit. Petardo geeft een lange en hoge pass. Amirbekyan rent richting de bal. Amirbekyan schiet op doel. Fagundes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Arbucci komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slagveer komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Panteleev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beltrão met de inworp. Tamegão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamegão haalt uit met een fantastische trap. Slagveer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
van Deyck onderschept slim de pass. van Deyck passt de bal zonder na te denken. Petardo is nu in balbezit. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz probeert naar een medespeler te passen. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan draait met de bal, schiet en ... Fagundes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Viveiros geeft een hoge lob. Arbucci rent richting de bal. Arbucci geeft een lange en hoge pass. Felsztyński is nu in balbezit. Felsztyński draait met de bal, schiet en ... Fagundes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Klungelig pakt Beltrão de bal. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz geeft een lange en hoge pass. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majista95 47%, Futebol Clube de Arouca 53%.
majista95 - Futebol Clube de Arouca 5:0