Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
berlengas dos farilhoes Vila Nova 2023
leysin Tactiek Plano 1
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 41.2
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Busquets onderschept slim de pass. Busquets speelt de bal door. Ilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameixa rent richting de bal. Ameixa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Paal probeert naar een medespeler te passen. Ilardi is nu in balbezit. Dobre begaat een overtreding. Dobre krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Lino is nu in balbezit. Leite verovert de bal door een tackle van achteren. Leite geeft een hoge lob. Radu rent richting de bal. Radu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - Vila Nova 2023 1:0

35e minuut.
Leite geeft een hoge lob. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena passt de bal met de wreef. Ameixa is nu in balbezit. Ameixa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Paal geeft een hoge lob. Vitorino de Almeida heeft problemen om de bal te vangen. Vitorino de Almeida speelt de bal door. Lino rent richting de bal. Lino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berlengas dos farilhoes 53%, Vila Nova 2023 47%.
berlengas dos farilhoes - Vila Nova 2023 1:0

56e minuut.
Pena geeft een lange en hoge pass. Nagiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz verovert de bal door een tackle van achteren. Calianaz schiet op doel. Ghica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rolim passt de bal met de wreef. Dobre met een sublieme pass. Ameixa rent richting de bal. Ameixa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Šestal passt de bal met de wreef. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pena neemt de hoekschop. Radu maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Dobre geeft de bal voor. Wróbel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pena met een sublieme pass. Calianaz heeft problemen om de bal te vangen. Calianaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Adólfsson komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena onderschept slim de pass. Pena passt de bal in één keer door. Radu bereikt de bal nog maar net als eerste. Radu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Calianaz stond buitenspel. Castanho komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Saloio passt de bal zonder na te denken. Inworp. Šestal met een snelle inworp. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ilardi passt de bal in één keer door. Vitorino de Almeida geeft een lange en hoge pass. Radu rent richting de bal. Radu heeft problemen om de bal te vangen. Radu haalt uit met een fantastische trap. Ghica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berlengas dos farilhoes 33%, Vila Nova 2023 67%.
berlengas dos farilhoes - Vila Nova 2023 1:0