Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lions Portugal Club On_SKY
DCC Tactiek Nulear
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
40 gemiddelde waardering 40.7
zeer goed Schieten matig
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


12e minuut.
de Baptista geeft een hoge lob. Papović is nu in balbezit. Papović passt de bal zonder na te denken. Arrué bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Portugal Club - On_SKY 1:0

17e minuut.
López onderschept slim de pass. Siarzewski kan de bal niet met de borst controleren. Przygoda is nu in balbezit. Przygoda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
de Baptista zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mealha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czerw. Czerw krijgt een gele kaart. Mealha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. de Baptista zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arrué krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lebre passt de bal met de wreef. Przygoda rent richting de bal. Przygoda geeft een lange en hoge pass. Daar is Arrué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrué draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Arrué is nu in balbezit. Arrué geeft de bal voor. Szymkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Arribana rent richting de bal. Arribana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marinheiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions Portugal Club 50%, On_SKY 50%.
Lions Portugal Club - On_SKY 1:0

70e minuut.
López geeft een hoge lob. Xuân Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trường geeft de bal voor. Arrué is nu in balbezit. Arrué schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Papović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arrué kan de bal niet met de borst controleren. Czerw met een sublieme pass. Daar is Arrué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mealha geeft een lange en hoge pass. Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przygoda onderschept slim de pass. Przygoda haalt uit met een fantastische trap. Maslać werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Portugal Club - On_SKY 2:0

84e minuut.
Jürimäe passt de bal met de wreef. Suhardiman is nu in balbezit. Xuân Trường begaat een overtreding. Xuân Trường krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Siarzewski geeft een lange en hoge pass. Marinheiro is nu in balbezit. Siarzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Przygoda verovert de bal door een tackle van achteren. Przygoda draait met de bal, schiet en ... Maslać kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Arbitro met een sublieme pass. Papović rent richting de bal. Papović passt de bal met de wreef. Arrué is nu in balbezit. Arrué haalt uit met een fantastische trap. Maslać kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Marinheiro kopt de bal weg. Siarzewski probeert de bal aan de voet te houden. Przygoda is nu in balbezit. Przygoda draait met de bal, schiet en ... Maslać probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Portugal Club - On_SKY 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions Portugal Club 44%, On_SKY 56%.
Lions Portugal Club - On_SKY 3:0