Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leões da Avenida berlengas dos farilhoes
D Tactiek leysin
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
60.1 gemiddelde waardering 52.3
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobre met de inworp. Šestal rent richting de bal. Šestal geeft een lange en hoge pass. Calianaz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Klungelig pakt Gornakov de bal. Gerónimo onderschept slim de pass. Herrera onderschept slim de pass. Herrera geeft een lange en hoge pass. Soplica krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Dobre passt de bal zonder na te denken. Ameixa is nu in balbezit. Pena met een sublieme pass. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz schiet op doel. Broglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Teleki geeft een hoge lob. Soplica kopt de bal weg. Leite heeft problemen om de bal te vangen. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. Lumiares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Boroa de bal. Soplica is nu in balbezit. Boroa begaat een overtreding. Boroa krijgt een gele kaart. Soplica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herrera komt bij de bal en schiet. Lumiares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leões da Avenida 44%, berlengas dos farilhoes 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leões da Avenida - berlengas dos farilhoes 0:0

49e minuut.
Leite maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Eidery rent richting de bal. Ameixa begaat een overtreding. Ameixa krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Garbsch geeft de bal voor. Boroa heeft problemen om de bal te vangen. Soplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica schiet op doel. Lumiares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões da Avenida - berlengas dos farilhoes 1:0

78e minuut.
Gornakov kopt de bal weg. Garbsch rent richting de bal. Gerónimo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garbsch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gornakov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões da Avenida - berlengas dos farilhoes 2:0

82e minuut.
Pena is nu in balbezit. Pena passt de bal in één keer door. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz draait met de bal, schiet en ... Broglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leões da Avenida - berlengas dos farilhoes 2:1

88e minuut.
Boroa is nu in balbezit. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Soplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov rent richting de bal. Gornakov draait met de bal, schiet en ... Lumiares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leões da Avenida 44%, berlengas dos farilhoes 56%.
Leões da Avenida - berlengas dos farilhoes 2:1