Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 19:02
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: On_SKY Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4897
On_SKY Futebol Clube de Arouca
2 Liga Tactiek e442
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 48.2
solid Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen very good


12e minuut.
Habenicht passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jürimäe de bal. Habenicht probeert naar een medespeler te passen. Masters bereikt de bal nog maar net als eerste. Masters draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Masters rent richting de bal. Masters passt de bal met de wreef. Habenicht rent richting de bal. Habenicht draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ferreira rent richting de bal. Eerdekens verovert de bal door een tackle van achteren. Eerdekens met een sublieme pass. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. Fagundes bokst de bal weg.

27e minuut.
Soverosa is nu in balbezit. Soverosa geeft een hoge lob. Czerw bereikt de bal nog maar net als eerste. Rino verovert de bal door een tackle van achteren. Rino haalt uit met een fantastische trap. Maslać probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lippens geeft een lange en hoge pass. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. Fagundes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Soverosa geeft een hoge lob. Czerw bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerw geeft een lange en hoge pass. Masters rent richting de bal. Masters schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Czerw kopt de bal weg. Bairro is nu in balbezit. Bairro passt de bal met de wreef. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. Fagundes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: On_SKY 44%, Futebol Clube de Arouca 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
On_SKY - Futebol Clube de Arouca 0:0

47e minuut.
Maslać speelt de bal door. Habenicht kopt de bal weg. Ban rent richting de bal. Masters is nu in balbezit. Masters schiet op doel. Fagundes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jürimäe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Habenicht geeft de bal voor. Masters heeft problemen om de bal te vangen. Masters schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Soverosa geeft de bal voor. Lippens probeert naar een medespeler te passen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. Fagundes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Futebol Clube de Arouca 1:0

64e minuut.
Ferreira passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rino de bal. Czerw rent richting de bal. Rino onderschept slim de pass. Rino haalt uit met een fantastische trap. Maslać bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
On_SKY - Futebol Clube de Arouca 1:1

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Rino de bal onder controle te krijgen. Beltrão is nu in balbezit. Beltrão probeert naar een medespeler te passen. Rino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rino is nu in balbezit. Ferro is nu in balbezit. Ferro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Futebol Clube de Arouca 1:2

73e minuut.
Czerw bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerw geeft de bal voor. Daar is Rino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rino haalt uit met een fantastische trap. Maslać maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Futebol Clube de Arouca 1:3

74e minuut.
Calheiros geeft de bal voor. Inworp. Jürimäe met een snelle inworp. Habenicht geeft een lange en hoge pass. Ban springt en kopt de bal. Fagundes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Soverosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Soverosa geeft de bal voor. Inworp. Jürimäe met de inworp. Habenicht geeft een lange en hoge pass. Fagundes bokst de bal weg. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
On_SKY - Futebol Clube de Arouca 2:3

80e minuut.
Junqueiro passt de bal in één keer door. Ferreira rent richting de bal. Ferreira passt de bal zonder na te denken. Rino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Maslać trapt de bal weg. Bairro kopt de bal weg. Czerw heeft problemen om de bal te vangen. Rino rent richting de bal. Rino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Eerdekens passt de bal zonder na te denken. Jürimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürimäe passt de bal met de wreef. Habenicht bereikt de bal nog maar net als eerste. Habenicht haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: On_SKY 54%, Futebol Clube de Arouca 46%.
On_SKY - Futebol Clube de Arouca 2:3