Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:04
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Benfica Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 9488
Benfica JP Mangualde Assoc.`s
jn Tactiek anzol
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
54.8 gemiddelde waardering 55.2
solide Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


18e minuut.
Gabella rent richting de bal. Freira onderschept slim de pass. de Juanas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Freira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Freira kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tajner bokst de bal weg.

20e minuut.
Corolico is nu in balbezit. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Zama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valencia raakt geblesseerd tijdens het duel. Grajeda wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mikaelsson onderschept slim de pass. Grajeda met een sublieme pass. Kliba rent richting de bal. Kliba geeft een lange en hoge pass. Valencia springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Tyszkiewicz kopt de bal weg. Nissilä met een sublieme pass. Daar is Böhm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhm geeft een hoge lob. Freira maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gago rent richting de bal. Gago probeert naar een medespeler te passen. Freira rent richting de bal. Freira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica JP - Mangualde Assoc.`s 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica JP 47%, Mangualde Assoc.`s 53%.
Benfica JP - Mangualde Assoc.`s 0:1

46e minuut.
Oliva komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gago passt de bal in één keer door. Freira heeft problemen om de bal te vangen. de Juanas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Juanas krijgt een gele kaart. Freira raakt geblesseerd tijdens het duel. Freira zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica JP - Mangualde Assoc.`s 0:2

49e minuut.
Kliba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grajeda rent richting de bal. Corolico verovert de bal door een tackle van achteren. Kliba is nu in balbezit. Kliba geeft de bal voor. Ruigrok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Bačkora onderschept slim de pass. Nissilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačkora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bačkora is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Inworp. Natividade komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Płaczkowski probeert de bal met de borst te controleren. Zama onderschept slim de pass. Kliba verovert de bal door een tackle van achteren. Kliba geeft een hoge lob. Valencia maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica JP - Mangualde Assoc.`s 1:2

73e minuut.
Zama met een sublieme pass. Kliba rent richting de bal. Gago begaat een overtreding. Gago krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Mikaelsson geeft een hoge lob. Böhm kopt de bal weg. Gabella kan de bal niet met de borst controleren. Freira bereikt de bal nog maar net als eerste. Freira haalt uit met een fantastische trap. Tajner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Nissilä is nu in balbezit. Nissilä passt de bal zonder na te denken. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm draait met de bal, schiet en ... Tajner probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pirard komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica JP 55%, Mangualde Assoc.`s 45%.
Benfica JP - Mangualde Assoc.`s 1:2