Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portimonense Sporting Club Semente Atomica
532 medio Tactiek Atomicamax
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.7 gemiddelde waardering 59.6
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Stolc rent richting de bal. Stolc geeft de bal voor. Malzoni kopt de bal weg. Możejko rent richting de bal. Możejko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kantola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopacki geeft een lange en hoge pass. Mikayilov probeert de bal met de borst te controleren. Możejko rent richting de bal. Możejko haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kopacki passt de bal in één keer door. Fucheng speelt de bal door. Shiota speelt de bal door. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Wille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
EL Baloushi rent richting de bal. Malzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Malzoni met een sublieme pass. Możejko is nu in balbezit. Możejko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Semente Atomica 1:0

23e minuut.
Kantola verovert de bal door een tackle van achteren. EL Baloushi met een sublieme pass. Shiota is nu in balbezit. Shiota geeft de bal voor. Myllykangas maakt een snoekduik en kopt de bal. Wille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shiota met de inworp. Kantola is nu in balbezit. Varga onderschept slim de pass. Varga geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
EL Baloushi onderschept slim de pass. EL Baloushi met een sublieme pass. Daar is Shiota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shiota geeft de bal voor. Myllykangas maakt een snoekduik en kopt de bal. Wille bokst de bal weg.

40e minuut.
Weir is nu in balbezit. Malzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Malzoni passt de bal zonder na te denken. Możejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Możejko haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Shiota rent richting de bal. Shiota passt de bal zonder na te denken. EL Baloushi met een sublieme pass. Myllykangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykangas draait met de bal, schiet en ... Wille bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portimonense Sporting Club 72%, Semente Atomica 28%.
Portimonense Sporting Club - Semente Atomica 1:0

53e minuut.
Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca geeft een lange en hoge pass. Daar is Kantola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... Wille verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Klungelig pakt Allievi de bal. Allievi speelt de bal door. Weir is nu in balbezit. Weir geeft een lange en hoge pass. Możejko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ierardo is nu in balbezit. Myllykangas verovert de bal door een tackle van achteren. Stolc maakt een afschuwelijke overtreding. Stolc krijgt een gele kaart. Myllykangas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arouca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mikayilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayilov geeft de bal voor. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca passt de bal met de wreef. Rouvenaz geeft een lange en hoge pass. Wille bokst de bal weg. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portimonense Sporting Club - Semente Atomica 1:1

74e minuut.
Shiota passt de bal met de wreef. EL Baloushi probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz passt de bal in één keer door. Arouca geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ierardo geeft de bal voor. Możejko is nu in balbezit. Mikayilov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikayilov krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mikayilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayilov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arouca de bal. Arouca geeft een lange en hoge pass. Varga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Weir bereikt de bal nog maar net als eerste. Fucheng onderschept slim de pass. Fucheng passt de bal in één keer door. Arouca is nu in balbezit. Arouca geeft een lange en hoge pass. Wille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. von Bruck heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ierardo probeert naar een medespeler te passen. Weir is nu in balbezit. Weir met een sublieme pass. Możejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Możejko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Semente Atomica 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portimonense Sporting Club 69%, Semente Atomica 31%.
Portimonense Sporting Club - Semente Atomica 2:1