Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quinta da Caldeira FC Terrífikos
532 Tactiek 541
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 47.8
formidable Schieten adequate
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Sisask probeert naar een medespeler te passen. Lima is nu in balbezit. Lima passt de bal met de wreef. Łukowski rent richting de bal. Łukowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Schenone bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres maakt een afschuwelijke overtreding. Torres krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Baumel geeft de bal voor. Sisask kopt de bal weg. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima draait met de bal, schiet en ... Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - Terrífikos 1:0

34e minuut.
Cintron is nu in balbezit. Cintron passt de bal zonder na te denken. Ganz probeert naar een medespeler te passen. Lima is nu in balbezit. Lima schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Morenilla passt de bal zonder na te denken. Daar is Lazzarotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitoresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoresco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quinta da Caldeira FC - Terrífikos 1:1

38e minuut.
Łukowski speelt de bal door. Lima rent richting de bal. Lima passt de bal in één keer door. Łukowski rent richting de bal. Łukowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinta da Caldeira FC 47%, Terrífikos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quinta da Caldeira FC - Terrífikos 1:1

49e minuut.
Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres geeft de bal voor. Klungelig pakt Folgado de bal. Sisask onderschept slim de pass. Sisask draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Machadinho de bal. Sisask rent richting de bal. Machadinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machadinho krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Sisask is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łukowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Herrón probeert naar een medespeler te passen. Ganz kopt de bal weg. Lima controleert de bal met de borst. Lima draait met de bal, schiet en ... Herrón bokst de bal weg.

60e minuut.
Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Ganz met een sublieme pass. Sisask is nu in balbezit. Sisask haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Morenilla met een sublieme pass. Ravasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravasco passt de bal zonder na te denken. Lima is nu in balbezit. Lima draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - Terrífikos 2:1

75e minuut.
Ravasco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres rent richting de bal. Torres geeft de bal voor. Klungelig pakt Machadinho de bal. Baumel geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres met een snelle inworp. Łukowski controleert de bal met de borst. Łukowski schiet op doel. Herrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - Terrífikos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinta da Caldeira FC 36%, Terrífikos 64%.
Quinta da Caldeira FC - Terrífikos 3:1