Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangualde Assoc.`s Shingeki no Kyojin
anzol Tactiek X
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 58.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Corolico is nu in balbezit. Corolico passt de bal zonder na te denken. Nissilä is nu in balbezit. Nissilä geeft een lange en hoge pass. Böhm springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Savidan verovert de bal door een tackle van achteren. Savidan speelt de bal door. Kürtös is nu in balbezit. Kürtös draait met de bal, schiet en ... Ruigrok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Shingeki no Kyojin 0:1

12e minuut.
Nissilä probeert naar een medespeler te passen. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Corolico bereikt de bal nog maar net als eerste. Corolico haalt uit met een fantastische trap. Pawłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mangualde Assoc.`s - Shingeki no Kyojin 1:1

21e minuut.
Brocea geeft de bal voor. Kürtös is nu in balbezit. Kürtös passt de bal zonder na te denken. Savidan rent richting de bal. Savidan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gago kopt de bal weg. Corolico bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea is nu in balbezit. Freira verovert de bal door een tackle van achteren. Freira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Milagre met een sublieme pass. Wiktorski is nu in balbezit. Wiktorski passt de bal in één keer door. Daar is Savidan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savidan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kürtös rent richting de bal. Nissilä verovert de bal door een tackle van achteren. Nissilä geeft een lange en hoge pass. Freira rent richting de bal. Freira draait met de bal, schiet en ... Pawłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Savidan is nu in balbezit. Savidan passt de bal in één keer door. Kürtös is nu in balbezit. Kürtös schiet op doel. Ruigrok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Shingeki no Kyojin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangualde Assoc.`s 46%, Shingeki no Kyojin 54%.
Mangualde Assoc.`s - Shingeki no Kyojin 1:2

60e minuut.
Inworp. Natividade komt het veld opgelopen. Nwanu komt het veld opgelopen. Aïdara komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pieniek rent richting de bal. Pieniek passt de bal zonder na te denken. Kürtös met een sublieme pass. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Drašković speelt de bal door. Pieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nissilä geeft de bal voor. Gago controleert de bal met de borst. Gago geeft een hoge lob. Pawłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Böhm is nu in balbezit. Böhm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mangualde Assoc.`s - Shingeki no Kyojin 2:2

82e minuut.
Czetwertyński passt de bal met de wreef. Nissilä rent richting de bal. Nissilä geeft een lange en hoge pass. Böhm is nu in balbezit. Böhm draait met de bal, schiet en ... Pawłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Czetwertyński passt de bal met de wreef. Savidan heeft problemen om de bal te vangen. Aïdara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savidan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pirard komt het veld opgelopen. Pieniek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Savidan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Shingeki no Kyojin 2:3

88e minuut.
Monsalve met een sublieme pass. Wiktorski rent richting de bal. Wiktorski passt de bal in één keer door. Kürtös rent richting de bal. Kürtös haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangualde Assoc.`s 51%, Shingeki no Kyojin 49%.
Mangualde Assoc.`s - Shingeki no Kyojin 2:3