Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portimonense Sporting Club Great Team
532 medio Tactiek ATT
54% Balbezit 46%
63% Spel op eigen helft 37%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 49
adequate Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Aimar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosznowiecki met een snelle inworp. Możejko rent richting de bal. Możejko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Great Team 1:0

13e minuut.
Inworp. Jurov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aimar rent richting de bal. Możejko onderschept slim de pass. Możejko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kopacki met een sublieme pass. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki passt de bal met de wreef. Możejko is nu in balbezit. Możejko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Jurov is nu in balbezit. Jurov passt de bal in één keer door. Daar is Almeida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Możejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Możejko draait met de bal, schiet en ... Bulcke bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Możejko zal de hoekschop nemen. Sengo heeft problemen om de bal te vangen. Jurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Almeida is nu in balbezit. Możejko onderschept slim de pass. Portel begaat een overtreding. Możejko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Cerezo controleert de bal met de borst. Pevide is nu in balbezit. Pevide passt de bal met de wreef. Politankiewicz is nu in balbezit. Politankiewicz schiet op doel. Sulák bokst de bal weg. Kantola kopt de bal weg. Daar is Ierardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Politankiewicz rent richting de bal. Politankiewicz haalt uit met een fantastische trap. Sulák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portimonense Sporting Club - Great Team 1:1

27e minuut.
Politankiewicz rent richting de bal. Pevide bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo onderschept slim de pass. Politankiewicz is nu in balbezit. Politankiewicz draait met de bal, schiet en ... Sulák bokst de bal weg.

35e minuut.
Trombudo geeft een hoge lob. Triglia kopt de bal weg. Inworp. Arnaldes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Politankiewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pevide bereikt de bal nog maar net als eerste. Pevide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portimonense Sporting Club - Great Team 1:2

45e minuut.
Portel met een sublieme pass. Pevide bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykland begaat een overtreding. Mykland krijgt een gele kaart. Pevide is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mykland speelt de bal door. Sengo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portimonense Sporting Club 61%, Great Team 39%.
Portimonense Sporting Club - Great Team 1:2

49e minuut.
Aimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Możejko onderschept slim de pass. Portel rent richting de bal. Możejko verovert de bal door een tackle van achteren. Możejko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portimonense Sporting Club - Great Team 2:2

55e minuut.
Mykland passt de bal zonder na te denken. Kopacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aimar rent richting de bal. Możejko verovert de bal door een tackle van achteren. Możejko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kopacki is nu in balbezit. Kopacki passt de bal zonder na te denken. Semico is nu in balbezit. Trombudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombudo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portimonense Sporting Club 65%, Great Team 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Portimonense Sporting Club - Great Team 2:2