Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quinta da Caldeira FC Sporting Portugal
Attack Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 20.1
uitmuntend Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Telejko geeft de bal voor. Klungelig pakt Sisask de bal. Sisask speelt de bal door. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu draait met de bal, schiet en ... Pintado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Łukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski draait met de bal, schiet en ... Ivănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ravasco is nu in balbezit. Ravasco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Łukowski geeft de bal voor. Sisask rent richting de bal. Sisask geeft een hoge lob. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Łukowski met een sublieme pass. Ravasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravasco passt de bal met de wreef. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu draait met de bal, schiet en ... Pintado bokst de bal weg.

17e minuut.
Ganz is nu in balbezit. Ganz passt de bal met de wreef. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask haalt uit met een fantastische trap. Pintado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - Sporting Portugal 1:0

20e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Bonacho is nu in balbezit. Lima onderschept slim de pass. Lima haalt uit met een fantastische trap. Pintado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - Sporting Portugal 2:0

22e minuut.
Portimão is nu in balbezit. Ganz onderschept slim de pass. Ganz probeert naar een medespeler te passen. Lima heeft problemen om de bal te vangen. Lima geeft de bal voor. Pintado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacho rent richting de bal. Sisask speelt de bal door. Łukowski is nu in balbezit. Łukowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ravasco is nu in balbezit. Ravasco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Romcozinho de bal. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - Sporting Portugal 3:0

29e minuut.
Bonacho geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lima met een snelle inworp. Ganz rent richting de bal. Ganz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski rent richting de bal. Łukowski passt de bal in één keer door. Sisask is nu in balbezit. Sisask schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vau met een snelle inworp. Łukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski passt de bal zonder na te denken. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu passt de bal zonder na te denken. Sisask is nu in balbezit. Sisask schiet op doel. Pintado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Inworp. Portimão met een snelle inworp. Ganz is nu in balbezit. Firia verovert de bal door een tackle van achteren. Firia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bonacho is nu in balbezit. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Barbuda maakt een afschuwelijke overtreding. Barbuda krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Pintado trapt de bal weg. Ganz speelt de bal door. Ravasco met een sublieme pass. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinta da Caldeira FC 21%, Sporting Portugal 79%.
Quinta da Caldeira FC - Sporting Portugal 3:0

52e minuut.
Łukowski passt de bal zonder na te denken. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sisask de bal. Sisask draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - Sporting Portugal 4:0

53e minuut.
Tripeiro passt de bal in één keer door. Serpa rent richting de bal. Serpa passt de bal zonder na te denken. Daar is Ivănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivănescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Romcozinho de bal. Torres geeft een lange en hoge pass. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu schiet op doel. Pintado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Sisask onderschept slim de pass. Sisask geeft een hoge lob. Ravasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravasco haalt uit met een fantastische trap. Barbuda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lima zal de hoekschop nemen. Ivănescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Pintado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - Sporting Portugal 5:0

61e minuut.
Romcozinho geeft een hoge lob. Inworp. Lima met de inworp. Sisask is nu in balbezit. Sisask geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lima rent richting de bal. Lima geeft een hoge lob. Ravasco krijgt zijn hoofd ertegen. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - Sporting Portugal 6:0

66e minuut.
Torres met een sublieme pass. Łukowski rent richting de bal. Łukowski passt de bal met de wreef. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Klungelig pakt Ivănescu de bal. Ivănescu met een sublieme pass. Sisask rent richting de bal. Sisask haalt uit met een fantastische trap. Pintado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - Sporting Portugal 7:0

71e minuut.
Telejko passt de bal zonder na te denken. Lima heeft problemen om de bal te vangen. Sisask is nu in balbezit. Sisask schiet op doel. Pintado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - Sporting Portugal 8:0

74e minuut.
Serpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łukowski speelt de bal door. Daar is Sisask, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sisask draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Barbuda trapt de bal weg van het doel. Daar is Lima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lima geeft een hoge lob. Daar is Ravasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravasco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Łukowski passt de bal in één keer door. Ivănescu is nu in balbezit. Palmeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Sisask rent richting de bal. Sisask draait met de bal, schiet en ... Daar is Bonacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sisask rent richting de bal. Sisask draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Bonacho de bal onder controle te krijgen. Łukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sisask de bal. Sisask draait met de bal, schiet en ... Pintado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinta da Caldeira FC 17%, Sporting Portugal 83%.
Quinta da Caldeira FC - Sporting Portugal 8:0