Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANGOLÉ FC Mangualde Assoc.`s
Amorim Tactiek anzol
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 56.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


13e minuut.
Bonsema raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pedroza komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Espada kopt de bal weg. Sędziak rent richting de bal. Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miholka de bal. Miholka draait met de bal, schiet en ... Ruigrok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Nissilä met een sublieme pass. Böhm heeft problemen om de bal te vangen. Cruz maakt een afschuwelijke overtreding. Cruz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Arnao passt de bal met de wreef. Miholka probeert de bal aan de voet te houden. Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie draait met de bal, schiet en ... Paal! Ruigrok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Böhm kopt de bal weg. Corolico bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz is nu in balbezit. Böhm verovert de bal door een tackle van achteren. Böhm draait met de bal, schiet en ... Kuśnierewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Miholka passt de bal met de wreef. Sędziak is nu in balbezit. Miholka rent richting de bal. Klungelig pakt Miholka de bal. Miholka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Mangualde Assoc.`s 1:0

40e minuut.
Kawaler passt de bal zonder na te denken. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao passt de bal in één keer door. Miholka heeft problemen om de bal te vangen. Miholka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aïdara komt het veld opgelopen. Nwanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANGOLÉ FC 42%, Mangualde Assoc.`s 58%.
MANGOLÉ FC - Mangualde Assoc.`s 1:0

59e minuut.
Klungelig pakt Espada de bal. Miholka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espada. Miholka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kawaler neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Mangualde Assoc.`s 2:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirard komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pirard is nu in balbezit. Wahid onderschept slim de pass. Wahid probeert naar een medespeler te passen. Gămălie rent richting de bal. Gămălie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm passt de bal met de wreef. Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirard onderschept slim de pass. Pirard draait met de bal, schiet en ... Kuśnierewicz bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pedroza met een sublieme pass. Gămălie rent richting de bal. Gămălie passt de bal zonder na te denken. Miholka rent richting de bal. Miholka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Natividade komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Mikaelsson geeft een lange en hoge pass. Böhm is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Cruz ... Strafschop! Böhm raakt geblesseerd tijdens het duel. Corolico neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal. Kuśnierewicz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Mikaelsson heeft problemen om de bal te vangen. Gămălie speelt de bal door. Miholka is nu in balbezit. Miholka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Mangualde Assoc.`s 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANGOLÉ FC 38%, Mangualde Assoc.`s 62%.
MANGOLÉ FC - Mangualde Assoc.`s 3:0