Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:05
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Estádio da Luz
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32000
Shingeki no Kyojin Benfica JP
X Tactiek jn
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten solid
formidable Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Fernández Benito rent richting de bal. Fernández Benito geeft een lange en hoge pass. Drašković probeert de bal met de borst te controleren. Płaczkowski onderschept slim de pass. Płaczkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Grajeda speelt de bal door. Płaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaczkowski onderschept slim de pass. Płaczkowski haalt uit met een fantastische trap. Pawłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kürtös is nu in balbezit. Kürtös passt de bal in één keer door. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Tajner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shingeki no Kyojin - Benfica JP 1:0

29e minuut.
Cole rent richting de bal. Cole passt de bal met de wreef. Wiktorski geeft een hoge lob. Kürtös rent richting de bal. Kürtös schiet op doel. Tajner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Inworp. Pieniek met de inworp. Wiktorski met een sublieme pass. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole haalt uit met een fantastische trap. Tajner bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieniek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiktorski probeert naar een medespeler te passen. Kürtös is nu in balbezit. Kürtös schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shingeki no Kyojin 56%, Benfica JP 44%.
Shingeki no Kyojin - Benfica JP 1:0

47e minuut.
Gabella rent richting de bal. Pieniek geeft een lange en hoge pass. Cole kopt de bal weg. Kürtös rent richting de bal. Kürtös draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Kürtös rent richting de bal. Kürtös passt de bal met de wreef. Cole probeert naar een medespeler te passen. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Tajner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Fernández Benito rent richting de bal. Wiktorski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiktorski geeft een lange en hoge pass. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. Tajner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Ferri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kliba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grajeda is nu in balbezit. Grajeda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pacheco passt de bal in één keer door. Kürtös rent richting de bal. Bajzát begaat een overtreding. Bajzát krijgt een gele kaart. Kürtös raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kürtös kan niet meer verder spelen. Savidan komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Płaczkowski is nu in balbezit. Ferri onderschept slim de pass. Ferri geeft de bal voor. Wiktorski kopt de bal weg. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wiktorski speelt de bal door. Cole is nu in balbezit. Cole passt de bal met de wreef. Savidan rent richting de bal. Savidan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gabella geeft een hoge lob. Kliba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kliba geeft een hoge lob. Płaczkowski rent richting de bal. Płaczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Kliba speelt de bal door. Płaczkowski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kliba zal de hoekschop nemen. Płaczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Pawłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shingeki no Kyojin 46%, Benfica JP 54%.
Shingeki no Kyojin - Benfica JP 1:0