Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:05
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Great Stadium
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19720
Great Team Semente Atomica
ATT Tactiek Atomicamax
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 60.2
very good Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen solid


9e minuut.
Rask kopt de bal weg. Arouca is nu in balbezit. Arouca met een sublieme pass. Myllykangas rent richting de bal. Myllykangas geeft een lange en hoge pass. Bulcke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bulcke met een sublieme pass. Politankiewicz kopt de bal weg. Pevide rent richting de bal. Pevide schiet op doel. De los Ríos probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Aimar met een sublieme pass. Sitio rent richting de bal. Sitio passt de bal zonder na te denken. Pevide rent richting de bal. Pevide schiet op doel. De los Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Myllykangas verovert de bal door een tackle van achteren. Myllykangas passt de bal zonder na te denken. Arouca rent richting de bal. Arouca geeft een lange en hoge pass. Varga springt en kopt de bal. Bulcke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bulcke probeert naar een medespeler te passen. Pevide is nu in balbezit. Kazimierowicz begaat een overtreding. Kazimierowicz krijgt een gele kaart. Pevide is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aimar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pevide maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Rouvenaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz passt de bal met de wreef. Rask probeert naar een medespeler te passen. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Aimar is nu in balbezit. Arouca onderschept slim de pass. Arouca passt de bal in één keer door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... Bulcke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bulcke met een sublieme pass. Eggert bereikt de bal nog maar net als eerste. Politankiewicz onderschept slim de pass. Politankiewicz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De los Ríos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pevide rent richting de bal. Pevide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Team - Semente Atomica 1:0

24e minuut.
Arouca passt de bal in één keer door. Myllykangas is nu in balbezit. Fucheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykangas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Shiota met een snelle inworp. Aimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga onderschept slim de pass. Varga geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Aimar geeft een lange en hoge pass. Trombudo rent richting de bal. Trombudo probeert naar een medespeler te passen. Pevide bereikt de bal nog maar net als eerste. Pevide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bulcke probeert naar een medespeler te passen. Warulik probeert naar een medespeler te passen. Politankiewicz is nu in balbezit. Politankiewicz draait met de bal, schiet en ... De los Ríos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Team - Semente Atomica 2:0

35e minuut.
Eggert rent richting de bal. Eggert met een sublieme pass. Fucheng is nu in balbezit. Fucheng geeft de bal voor. Bulcke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Arnaldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaldes geeft een lange en hoge pass. Daar is Özgümüş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitio is nu in balbezit. Sitio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Team 52%, Semente Atomica 48%.
Great Team - Semente Atomica 2:0

48e minuut.
Almeida kopt de bal weg. Aimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aimar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Politankiewicz de bal. Politankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Almeida geeft een hoge lob. Rask probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arouca de bal. Arouca geeft een hoge lob. Varga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Semico geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arouca de bal. Arouca met een sublieme pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Bulcke trapt de bal weg. Warulik kopt de bal weg. Sitio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rouvenaz passt de bal met de wreef. Aimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aimar geeft een hoge lob. Sitio is nu in balbezit. Sitio haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Arouca rent richting de bal. Arouca geeft een hoge lob. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myllykangas rent richting de bal. Myllykangas schiet op doel. Bulcke bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Team 58%, Semente Atomica 42%.
Great Team - Semente Atomica 2:0