Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragões Invenciveis FC Portimonense Sporting Club
PPPPPP Tactiek 29062024
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.2 gemiddelde waardering 49.7
formidable Schieten adequate
very good Passen very good
good Verdedigen very good


22e minuut.
Pessoa is nu in balbezit. Kantola begaat een overtreding. Pessoa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bumbescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Botica krijgt zijn hoofd ertegen. Sulák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Castanho is nu in balbezit. Pessoa is nu in balbezit. Pessoa passt de bal zonder na te denken. Castanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cicchese speelt de bal door. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian passt de bal met de wreef. Castanho rent richting de bal. Castanho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cicchese rent richting de bal. Cicchese passt de bal in één keer door. Bondanza is nu in balbezit. Castanho onderschept slim de pass. Castanho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski passt de bal zonder na te denken. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Botica verovert de bal door een tackle van achteren. Botica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jurov rent richting de bal. Mykland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mykland met een sublieme pass. Bornemissza rent richting de bal. Bornemissza schiet op doel. Fenkanin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragões Invenciveis FC 33%, Portimonense Sporting Club 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragões Invenciveis FC - Portimonense Sporting Club 0:0

49e minuut.
Castanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondanza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castanho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castanho legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - Portimonense Sporting Club 1:0

53e minuut.
Botica is nu in balbezit. Adrian is nu in balbezit. Adrian passt de bal met de wreef. Castanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Adrian met de inworp. Cicchese probeert naar een medespeler te passen. Adrian is nu in balbezit. Adrian geeft een hoge lob. Castanho krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Castanho draait met de bal, schiet en ... Cerezo kopt de bal weg. Adrian is nu in balbezit. Adrian geeft een lange en hoge pass. Pessoa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - Portimonense Sporting Club 2:0

66e minuut.
Cicchese passt de bal met de wreef. Daar is Adrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrian passt de bal in één keer door. Botica rent richting de bal. Botica haalt uit met een fantastische trap. Sulák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Cicchese controleert de bal met de borst. Jurov rent richting de bal. Jurov passt de bal zonder na te denken. Bornemissza rent richting de bal. Bornemissza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Botica bereikt de bal nog maar net als eerste. Botica passt de bal zonder na te denken. Castanho is nu in balbezit. Castanho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragões Invenciveis FC - Portimonense Sporting Club 3:0

75e minuut.
Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian speelt de bal door. Castanho is nu in balbezit. Pessoa rent richting de bal. Pessoa haalt uit met een fantastische trap. Sulák bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bornemissza probeert de bal met de borst te controleren. Cicchese met een sublieme pass. Adrian rent richting de bal. Adrian geeft een lange en hoge pass. Castanho krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragões Invenciveis FC 24%, Portimonense Sporting Club 76%.
Dragões Invenciveis FC - Portimonense Sporting Club 3:0