Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Portugal Terrífikos
Normal Tactiek 541
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 39.7
weak Schieten very good
poor Passen very good
weak Verdedigen average


4e minuut.
Firia is nu in balbezit. Morenilla verovert de bal door een tackle van achteren. Morenilla passt de bal met de wreef. Pitoresco rent richting de bal. Pitoresco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Morenilla passt de bal in één keer door. Romeniga is nu in balbezit. Romeniga passt de bal in één keer door. Pitoresco rent richting de bal. Pitoresco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Terrífikos 0:1

13e minuut.
Arabidurrutia heeft problemen om de bal te vangen. Bogado onderschept slim de pass. Schenone onderschept slim de pass. Schenone geeft de bal voor. Pitoresco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Terrífikos 0:2

14e minuut.
Schenone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schenone passt de bal met de wreef. Romeniga probeert naar een medespeler te passen. Pitoresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoresco haalt uit met een fantastische trap. Pintado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Terrífikos 0:3

16e minuut.
Pitoresco kopt de bal weg. Morenilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Morenilla passt de bal in één keer door. Pitoresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoresco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Morenilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Morenilla passt de bal zonder na te denken. Pitoresco is nu in balbezit. Pitoresco haalt uit met een fantastische trap. Pintado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Terrífikos 0:4

24e minuut.
Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbuda krijgt een gele kaart. Pitoresco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schenone komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Romcozinho is nu in balbezit. Morenilla onderschept slim de pass. Pitoresco is nu in balbezit. Pitoresco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Terrífikos 0:5

33e minuut.
Tripeiro heeft problemen om de bal te vangen. Tripeiro passt de bal in één keer door. Daar is Serpa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitoresco is nu in balbezit. Pitoresco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Terrífikos 0:6

42e minuut.
Morenilla probeert naar een medespeler te passen. Daar is Romeniga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romeniga passt de bal met de wreef. Pitoresco rent richting de bal. Pitoresco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Terrífikos 0:7

45e minuut.
Schenone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schenone passt de bal in één keer door. Morenilla probeert naar een medespeler te passen. Pitoresco heeft problemen om de bal te vangen. Pitoresco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Palmeira probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Terrífikos 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Portugal 76%, Terrífikos 24%.
Sporting Portugal - Terrífikos 0:8

48e minuut.
Bogado geeft een lange en hoge pass. Machadinho kopt de bal weg. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ... Palmeira probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Pintado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Morenilla rent richting de bal. Pitoresco rent richting de bal. Morenilla probeert naar een medespeler te passen. Pitoresco is nu in balbezit. Pitoresco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Terrífikos 0:9

51e minuut.
Morenilla speelt de bal door. Pitoresco rent richting de bal. Pitoresco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Palmeira de bal onder controle te krijgen. Pintado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Terrífikos 0:10

56e minuut.
Arabidurrutia onderschept slim de pass. Arabidurrutia passt de bal zonder na te denken. Pitoresco rent richting de bal. Schenone is nu in balbezit. Schenone draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Parente kopt de bal weg. Morenilla speelt de bal door. Pitoresco kan de bal niet met de borst controleren. Schenone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schenone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Terrífikos 0:11

63e minuut.
Palmeira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arabidurrutia met een snelle inworp. Morenilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Morenilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arabidurrutia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pitoresco is nu in balbezit. Pitoresco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Palmeira geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arabidurrutia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morenilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Morenilla geeft een hoge lob. Paal! Pitoresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoresco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Terrífikos 0:12

71e minuut.
Morenilla verovert de bal door een tackle van achteren. Morenilla met een sublieme pass. Schenone speelt de bal door. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia schiet op doel. Pintado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Terrífikos 0:13

76e minuut.
Pitoresco is nu in balbezit. Schenone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoresco rent richting de bal. Morenilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Morenilla draait met de bal, schiet en ... Pintado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Pintado trapt de bal weg van het doel. Inworp. Arabidurrutia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machadinho rent richting de bal. Arabidurrutia geeft een lange en hoge pass. Pintado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Morenilla met een sublieme pass. Palmeira rent richting de bal. Pitoresco verovert de bal door een tackle van achteren. Pitoresco draait met de bal, schiet en ... Pintado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Portugal - Terrífikos 0:14

82e minuut.
Machadinho passt de bal in één keer door. Schenone probeert naar een medespeler te passen. Morenilla speelt de bal door. Klungelig pakt Pitoresco de bal. Pitoresco schiet op doel. Pintado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Wegner met een sublieme pass. Morenilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Morenilla passt de bal met de wreef. Pitoresco is nu in balbezit. Pitoresco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Klungelig pakt Serpa de bal. Schenone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schenone passt de bal in één keer door. Pitoresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoresco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Portugal 80%, Terrífikos 20%.
Sporting Portugal - Terrífikos 0:14