Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:05
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: UDLeiria Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13639
UDLeiria Quinta da Caldeira FC
minha Tactiek 532
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 54.1
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Ravasco speelt de bal door. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sisask de bal. Sisask draait met de bal, schiet en ... Háda bokst de bal weg. Háda met een sublieme pass. Balajcza kopt de bal weg. Jaua speelt de bal door. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Fermani de bal. Fermani geeft een hoge lob. Balajcza met een sublieme pass. Gailing rent richting de bal. Gailing schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Lima heeft problemen om de bal te vangen. Sisask rent richting de bal. Sisask geeft een hoge lob. Daar is Ivănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ganz verovert de bal door een tackle van achteren. Ganz passt de bal met de wreef. Lima geeft een lange en hoge pass. Ivănescu heeft problemen om de bal te vangen. Ivănescu schiet op doel. Háda bokst de bal weg.

16e minuut.
Główka geeft een hoge lob. Cintron kopt de bal weg. Ravasco geeft een lange en hoge pass. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Łukowski rent richting de bal. Łukowski passt de bal zonder na te denken. Ivănescu heeft problemen om de bal te vangen. Ivănescu schiet op doel. Háda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 1:1

21e minuut.
Główka geeft een lange en hoge pass. Lazzarotto geeft een lange en hoge pass. Ivănescu kopt de bal weg. Sisask rent richting de bal. Sisask haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Klungelig pakt Sisask de bal. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask rent richting de bal. Sisask haalt uit met een fantastische trap. Háda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 1:2

37e minuut.
Menyhárt is nu in balbezit. Menyhárt passt de bal in één keer door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing verovert de bal door een tackle van achteren. Gailing haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDLeiria 62%, Quinta da Caldeira FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 2:2

50e minuut.
Torres is nu in balbezit. Gailing verovert de bal door een tackle van achteren. Balajcza probeert naar een medespeler te passen. Jara rent richting de bal. Jara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 3:2

53e minuut.
Główka geeft een lange en hoge pass. Telejko geeft een hoge lob. Menyhárt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szumilas heeft problemen om de bal te vangen. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap. Háda bokst de bal weg. Sisask rent richting de bal. Sisask schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 3:3

56e minuut.
Daar is Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cintron rent richting de bal. Cintron geeft de bal voor. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ganz kopt de bal weg. Łukowski is nu in balbezit. Łukowski passt de bal zonder na te denken. Sisask heeft problemen om de bal te vangen. Sisask draait met de bal, schiet en ... Háda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Szumilas de bal. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 3:4

60e minuut.
Jaua rent richting de bal. Jaua geeft een lange en hoge pass. Gailing rent richting de bal. Gailing draait met de bal, schiet en ... Stanboglis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 4:4

72e minuut.
Sisask rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lima neemt de hoekschop. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask schiet op doel. Háda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Lazzarotto verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzarotto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mann de bal. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sisask is nu in balbezit. Sisask schiet op doel. Háda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fermani heeft problemen om de bal te vangen. Sisask rent richting de bal. Sisask haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Łukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski passt de bal in één keer door. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu schiet op doel. Háda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 4:5

89e minuut.
Główka heeft problemen om de bal te vangen. Fermani rent richting de bal. Sisask verovert de bal door een tackle van achteren. Sisask schiet op doel. Háda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDLeiria 61%, Quinta da Caldeira FC 39%.
UDLeiria - Quinta da Caldeira FC 4:6